Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Skacok, egy srác visszakérte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Skacok, egy srác visszakérte az ingyen italok árát a nőtől, szerintetek jogos?

Figyelt kérdés
[link]
2019. jún. 7. 09:30
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
92%

Egyetemista vagyok, mellette dolgozom.

Bármikor hívtak meg, felajánlottam, hogy felezzünk. Volt, aki a teljeset fizette, de nem várt cserébe semmit. Egy elfogadott ital vagy süti nem kötelez engem, vagy bárki mást senkire. Bármikor lehet felezni az árat.

Ez a srác elképesztően sértődékeny, és nevetséges. Ő vállalta, hogy fizet. Akkor mire fel a hiszti?

20/L

2019. jún. 7. 11:44
 22/51 anonim ***** válasza:
96%

Kolleganommel tortent mult heten. Tinderes randipartner kave kozben:

-Ehes vagyok,akarsz vacsizni?

-oke

-jo, de mindenki a sajatjat fizeti, csoro vagyok:))

(A csaj nem keszult vacsoras randira es termeszetesen fizette a sajatjat de azert hulyen jott ki, mivel a srac hozakodott elo az egesszel.)

2019. jún. 7. 11:55
 23/51 anonim ***** válasza:
5%

Én még egyszer sem hívtam meg lányt italra, amíg a haverom nem vetette fel,akkor 2 lányt hívtunk meg a ZP-ben és nagyon "profin" úgy viselkedtek, olyan jelzéseket adtak, mintha akarnának valamit, majd miután elfogyott a pia leléptek!

Az egyesült államokban nem tudom milyen a jog, de,ha amerikában történt volna a gatyát, akarom mondani szoknyát, bugyit is lepereltem volna a csajról!

2019. jún. 7. 11:58
 24/51 anonim ***** válasza:
8%

"A csaj nem keszult vacsoras randira es termeszetesen fizette a sajatjat de azert hulyen jott ki, mivel a srac hozakodott elo az egesszel."

Mostantol akkor jobb ha készülnek!

2019. jún. 7. 11:59
 25/51 anonim ***** válasza:
10%

"Vittek moziba, vacsorázni, ilyen-olyan programokra, baráti társasággal vagy anélkül. Ez a beteges anyagiaskodás"

Saját magadnak beszélsz ellent az anyagiaskodással de nem baj:D Te voltál az aki 1 forintot nem tett a közösbe, aztán anyagiaskodásról beszélsz... Kicsit olyan mint amikor a politikus a becsületről.

2019. jún. 7. 12:16
 26/51 anonim ***** válasza:
0%
23- vagyok "Az egyesült államokban nem tudom milyen a jog" Akarom mondani egyesült királyságban.
2019. jún. 7. 12:31
 27/51 anonim ***** válasza:
79%
A 14es vagyok,szintén 35 éves.Dolgozom,a kitartottság nem ott kezdődik,hogy vesztek egy kávét vagy egy hamburgert😅😁😁😁.Nem vagyunk anyagiasak,ti vagytok sz@revők.Ha ezelőtt 20 évell a fiúk eltudtak menni dolgozni,vagy szereztek pénzt valahogy nem sajnálták se a haveroktól,se a lányoktól.Ha le akartunk velük feküdni úgyis lefeküdtünk.Néha volr olyan,hogy itatták a lányt,hogy hamarabb lekerüljön a bugyi,de soha nem kérték vissza az ital árat.Nekik ez szégyen lett volna.Ti meg féltitek a kis pénzecskéteket.Mondom egyszerűbb hivatásoshoz menni.
2019. jún. 7. 13:53
 28/51 A kérdező kommentje:
Minek vegyenek neked kávét, hamburgert,ha melozol? Vedd meg!
2019. jún. 7. 14:21
 29/51 anonim ***** válasza:
81%
Hallottál már olyanról, hogy gesztus?
2019. jún. 7. 14:53
 30/51 anonim ***** válasza:
86%

" de,ha amerikában történt volna a gatyát, akarom mondani szoknyát, bugyit is lepereltem volna a csajról!"

Csak hiszed. RÖhögő görcsöt kaptak volna tőled a bíróságon.

2019. jún. 7. 15:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!