Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a srácok, akik párkapcsolatokban nem viselkednek megfelelően (ingyen), miért nyugtatják magukat azzal hogy a barátnőjük biztos csak a pénzért van egy másik sráccal? Ez csak a magyar srácokra jellemző?
érdektelenség, figyelmetlenségek, sablonosság,mogorvaság, stb. - nagyon sok srác ismerősömnél (kapcsolatban nem velem) látom ezeket a tulajdonságokat alapvetően, tehát nem provokálva, amelyeken több év után sem
szándékoznak változtatni, udvarolni pedig már szinte egyáltalán nem tudnak.
hmm erről eszembe jutott exem...
sok pénze volt, és persze örültem neki, hogy meghívott ebédelni meg kifizette az én mozijegyemet is, de ha bajom volt sose hallgatott meg, ha mégis, akkor nem segített, hanem mivel kicsit ingerültebb voltam, még ő sértődött meg, hogy én miért haragszom rá amikor nem követett el semmit... közben nem is haragudtam rá csak ha éppen problémám van a világgal nem mosolygok... meglepő módon :D
meg még egyéb dolgok...
aztán meg nézett egy nagyot amikor szakítottunk, és megköszönte, hogy tönkretettem az életét, pedig ő mindent megtett (=kifizetett) nekem... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!