Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Skacok, egy srác visszakérte az ingyen italok árát a
nőtől, szerintetek jogos?
"Ingyen piát manapság nagy divat elfogadni olyanoktól is" Ez inkabb régen volt jellemző.
Amúgy sokszor a férfiak néznek furán, ha a nő akar fizetni. Emancip-nciztak már le ezért.
2019. jún. 7. 10:35
Ez a 8 mi a f. z volt?!
9 Ti meg ne viselkedjetek fizetős k..aként! !
2019. jún. 7. 10:36
11.: És szerinted a nők többsége kényszerből fogadja el, mert félnek, hogy csúnyán néznének rájuk ezért? :DD
2019. jún. 7. 10:41
Elég nagy nyomi,ha visszakéri.Régen nem volt divat a nyávogás amiatt,mert meghivták a lányt valamire.Volt,hogy csak azt vetted eszre,hogy hozzák a piát szó nélkül,kérdezték megyünk e kajálni.Barátnőm ment a barátjával bulizni,elhívtak engem is,mindent a fiú fizetett eszébe se jutott,hogy ránk kiabálja.Ha du...gni akartok vegyetek kur...vát,ha valakit meghívok nem kèrem vissza a pénzt.Pofámról szakadna le a bőr.
2019. jún. 7. 11:00
Srácok, akkor ne hívjatok meg minket. :D
2019. jún. 7. 11:09
Viselkedhet bárki bárhogy, nem kell meghívni. Ez ilyen kényszer, vagy mi?
2019. jún. 7. 11:16
"Egészen pontosan azt kérte a lánytól, hogy adja vissza az italoknak az árát, amire meghívta őt, mert azokat azzal a célzattal vette, hogy a randi után együtt menjenek haza."
Ez idióta! TÉnyleg azt hitte, hogy pár koktél után a nőnek kötelező dugnia vele? Rendeljen prostit. Csak bebizonyította, hogy jól döntött a lány.
Kétlem, hogy egy lány is rááldozná az idejét arra, hogy neki nem tetsző pasikkal randira menjen, mert kap egy ingyen italt, kávét. Micsoda szerencsétlennek kell lenni ahhoz, hogy valaki ezt gondolja.
2019. jún. 7. 11:27
14-es, ez az én időmben is így volt (35 éves vagyok) Nem is volt ez téma, sokkal szolidabbak , illemtudóbbak voltak a helyi fiúk, Pest Megyében lakom. Meghívtak ezerszer, soha nem volt gond ebből. Ha nem lett belőle semmi 2-3 randi után, akkor sem volt sértődés. Volt, hogy csak úgy meghívták a barátnőmet is, minden hátsó szándék nélkül. Vittek moziba, vacsorázni, ilyen-olyan programokra, baráti társasággal vagy anélkül. Ez a beteges anyagiaskodás, szex elvárás abszolút ismeretlen volt. 19 éves voltam, 3 hónap után feküdtem le az akkor 23 éves barátommal, addig csak randizgatunk, mindig Ő fizetett, ez volt az alap illem.
2019. jún. 7. 11:33
19/51 A kérdező kommentje:
Godoltam,hogy " nők" fognak írni a férfiaknak feltett kérdésemre! Elég jellemző lehúzó szöveget nyomnak látható az utolsó 4 hozzászólásból is ezek mind kitartatnák magukat! Ez az undorító!
20/51 A kérdező kommentje:
Kapcsolódó kérdések: