Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Skacok, egy srác visszakérte az ingyen italok árát a nőtől, szerintetek jogos?
"Minek vegyenek neked kávét, hamburgert,ha melozol? Vedd meg!"
Hidd el, meg is veszi magának.
Te meg keress prostit, ne egy ital okán hidd azt, hogy bármivel is tartoznak neked.
És csodálkoztok, hogy senki nem akar randizni veletek?
""profin" úgy viselkedtek, olyan jelzéseket adtak, mintha akarnának valamit, majd miután elfogyott a pia leléptek!"
Miért? MI volt az elvárás? DUgás egy pia után? Biztos rájöttek, hogy ilyen olcsónak nézed őket.
Mondanám, keress prostit, de felesleges, mert az drága neked.
Nagyon jössz ezzel a prostis szöveggel.
Egyik tanárom mesélt egy régi szaktársa esetéről amikor is kifizette az akkori srác a prostit az meg nem csinált vele semmit csak otthagyta.
Te miben érzed magad különbnek mint ez a prosti volt? Hogy nem nevezed magad annak, ennyiben :D Ugyan úgy elfogadod a semmiért az "ajándékot".
De abban igazad van hogy az emberek nem sajnálják egymásra a pénzt. Én is meghívom akár egyik akár másik nemű ismerősömet 1-1 alkalommal, ha pedig ő képtelen a visszahívásra akkor meg mindenki tud magának fizetni.
Nem egy sráctól hallottam ha egy csaj fel sem ajánlja hogy a saját részét fizeti 2 randin akkor keressen egy másik balekot:)
Az emberek pedig nem a pénzt sajnálják az ilyen hülye p.csákra hanem azt az időt amit ennek a pénznek a megkeresésére fordítottak ahelyett hogy mondjuk elmentek volna pecázni a haverokkal ehelyett 2 napig dolgoztak hogy a csaj megkapja a legesernyősebb koktélt a bárban:)
Kérdező, ugye az megvan, hogy senkit se kötelező meghívni?
20/L
"megkapja a legesernyősebb koktélt a bárban:)"
Miért a legesernyősebb koktélra hívod meg, miért nem egy kávéra, vagy egy sörre? Ha meg a pénzeddel villogsz, hogy neked telik a drága koktélra, akkor miért csodálkozol hogy azok a lányok rebbenek rád akik a pénzre mennek?
"Miért a legesernyősebb koktélra hívod meg, miért nem egy kávéra, vagy egy sörre?"
Hát az én állításaim "fikciók" olyan tekintetben hogy én akin látom az ilyen jeleket el is hajtom, ha meg megveszem a legesernyősebb koktélt akkor legközelebb ugyan úgy visszakapom. Viszont sokan ezzel nincsenek így:)
Azért gondold már át mit mondasz:D Beültök enni vagy inni egy bárba és megmondja a másik hogy "te egy sima kávét iszol" vagy "egy ászokat a hölgynek" véletlenül sem ez van hogy "mit szeretnél" mint normális embereknél.
"A lényeg,hogyha valakit elhívok akkor nem kérem vissza a pénzt amit ráköltöttem,mert nem feküdt le velem"
Ez pedig megint hülyeség. Nyilván azért levágja egy nő hogy most a srác csak haverkodva hívja inni vagy akar valamit. Ha meg hagyja hogy teperjen a srác mert "reményt kelt benne" mivel nem utasítja vissza akkor nehogy már még a nő legyen az áldozat. Jó nyilván nem kell a lábát senkinek 2 koktélért széttenni, de akkor azt a 10 koktélt se kell úgy elfogadni hogy a sráccal nem közli hogy nem az esete, de barátok még lehetnek bla bla. Innentől áldásom rá azt tesznek a pénzükkel amit, de addig ne hitegessük már a d.gással... de mondok egy csúnyábbat. Mi van ha adott srác kapcsolatot keres, nem csak dugást? Azért teper mert bejön neki a csaj, és eltudná magát vele képzelni 1-2-10 év múlva. Ilyenkor nem szívatás egy kicsit a dolog? Vagy persze mondhatjuk hogy "aki ennyire életképtelen annak mindegy" viszont ez se sokkal jobb mint amikor teper álmaid férfia lefekszel vele és mondjuk egy 2 hónapos ismerkedés után azt mondja hogy akkor szia ott az ajtó. Vagy ez ilyenkor már fer hiszen önmagától tette szét a lábát és még el is mentek 5x vacsizni?
Annyi randi azért egy csajnak sem jön össze, hogy abból "ingyen jóllakjon".
Normális esetben fogyasztanak egy üdítőt, esetleg mellé sütit, vagy beülnek fagyizni.Ezek átlagos esetben nem nagy költségek. Én nem is nagyon igényelném, viszont nem szimpatikusak az olyan sóher pasik, aki arra sem képes, hogy valamire meghívjon.Ha tőlem kérné vissza az árát, én vennék olyan italt, amilyet fogyasztottam és a fejére önteném!
Miért is vártok srácok bármit egy első randi meg egy meghívás után??
Már udvarolni sem tudtok, pár száz forintot sajnáltok kockáztatni, de nőt találni meg dugni bezzeg jó lenne, mi? Minden ingyen kéne, mint a munkáltatóknak? Ez nem így működik. Benne van a pakliban, hogy feleslegesen adtok ki pénzt, de akkor nem kell több ezres vacsira vagy drága koktélokra meghívni az első randin és ennyi az egész.
Ha te eldöntötted, hogy jogos (szerinted), akkor mi a kérdés?
Mert látom, nem tetszik, aki nem ért veled egyet....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!