Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Skacok, egy srác visszakérte az ingyen italok árát a nőtől, szerintetek jogos?
Sértődékeny nyomi.
Egyszerre szánalmas és nevetséges.
"a csávó meg kifizettette vele utólag a koktélok meg a rendelt kaja árát."
A csaj meg ki is fizette? Nincs sok esze. De annak sincs, aki egy idegenre tízezreket kiad, aztán rinyál. Aki pénzel akar puncit venni, az menjen prostihoz.
Nektek lányoknak meg nem kéne hülyíteni a férfiakat, ha nem tetszik nektek!
Ingyen piát manapság nagy divat elfogadni olyanoktól is, akiket egy ránézés után már fejben elutasítotok!
Hogy a kérdésre válaszoljak, nem jogos visszakérni a pia árát, mivel meghívta, de valamilyen szinten azért érthető. Nagyon sok lány visszaél ezzel a dologgal, és potya kerül előtérbe a pár találás hátrányára.
Bemegyek egy olyan helyre, ahol a vásárlóknak süteményekkel kedveskednek, és elfogadom egyszer, az még oké. Viszont ha rájárok a boltra kizárólag az ingyen kaja miatt, na az már pofátlanság!!
SRÁC: Barom volt, mert egyrészt ez suttyóság, másrészt NINCS ingyen punci!
LÁNY: Tipikus lehúzós senki, 12 egy tucat csaj.
Ismertem normális anyagi körülmények között élő, orvosis csajokat, aki rendszeresen játszottak ingyen vacsiért, ingyen ebédért, ingyen pezsgőért, ingyen taxiért cserébe a pasiknál. Csak randi, majd semmi szex.
9.: Majd én is beírom ezt egy olyan alá, ahol a nő panaszkodik, hogy a férje veri őt!
"Lányok, akkor ne menjetek férjhez :D"
Milyen jól nézne ki, ugye?
Csak az a különbség, hogy engem ezért a sok gyökér jól lepontozna, téged pedig fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!