Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondanátok fuckboy szövegre lekoptató, flegma válaszokat?
Életemben nem hallottam még ezt a szót (kifejezést ) !
Sztm kortól függetlenül gáz,hogy véletlenszerűen beszúrsz a mondatodba egy angol szót ,mert az vagány 🤔
24/N
Valaki írjon már egy frappáns "lekoptató" mondatot a Kérdezőnek!
Nekem nincs ötletem , de 3 oldalon keresztül azon vitatkozni, hogy ki éretlen és ki nem, bem túl nagy segítség neki.
akikre használják ezt a szót, azok pont nem érettek, ez a lényeg, szerintem ez egy pontos kifejezés, egy mára már eléggé elterjedt típusemberre, és sokan értik, ha meghallják ezt a szót
és mivel ez egy modern kori fogalom, azért használja inkább a fiatalság, ezen se értem, hogy mit lehet így magyarázni
mi az, hogy az használja, aki nem érett? régebben nem is nagyon létezett ez a szó a köztudatban, akkor mégis ki mondta volna? és akkor mi van, ha angolul van, ez egy kifejezés, ami egy szóban összefoglal egy egész magyarázatot, nyilván ezért is terjedt el, vagy talán tudtok erre magyar megfelelőt? (aki meg a németből átemelt, mára már magyar szavakat használ, az is aztán hú de nagyon vagány...jujujj)
de amúgy meg a legtöbb kötekedő tisztában van a jelentésével úgy látom, és meg is értették, szvl nem tudom mit kell pattogni
aki meg arról vitatkozik, hogy szerinte ki nem érett és leáll konkrétan ezzel foglalkozni, akkor haver gondolkodj el magadon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!