Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az hogy lehet, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az hogy lehet, hogy egy flegma fiú ennyire szereti az állatokat, szó szerint a légynek sem tudna ártani?

Figyelt kérdés
A srác elég lazának, flegmának tűnt sokáig, egy sznobnak, aki tojik a világra, most azonban egész más oldalát ismertem meg. Az állatokat nagyon szereti,kutya, macskától a kígyó,békáig. Nemrég egy bogár volt a teremben ami sokakat megijesztett, többen el akarták taposni, ő pedig odament, megfogta, kivitte és szabadon engedte.
2017. szept. 12. 22:10
 1/10 anonim ***** válasza:
34%
Állatokkal jobban kijön mint az emberekkel? Hm...nem túl jó
2017. szept. 12. 22:13
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Hitler nagy állatbarát volt. Semmi köze az állatbarátságnak és a moralitásnak, "jóságnak" egymáshoz.

Ismerek erőszakos, egoistát, aki megint csak szereti viszont az állatokat és a bogarat is inkább kiereszti az ablakon, mintsem leütné.

2017. szept. 12. 22:16
 3/10 anonim ***** válasza:
Én se bántom a rovarokat. De ha zavarnak, akkor kirakom őket a lakásból. De a pókokat pl hagyni szoktam.
2017. szept. 12. 22:18
 4/10 anonim ***** válasza:
56%
Az állat gyakran jobban megérdemli a törődést, mint sok ember.
2017. szept. 12. 22:24
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
A flegmákkal vigyázz! Lehe az állatokat szereti, de az emberket nem.
2017. szept. 12. 22:29
 6/10 anonim ***** válasza:
69%

Hat egy kutyàt jobban értékelek sokszor énis ,mint egy embert.

Nem bàntok énsem egy àlatot.

n25

2017. szept. 12. 22:34
 7/10 anonim ***** válasza:
29%
Amúgy húsevők részről kicsit képmutatás ez a dolog. :) Sok embernek fogalma sincs, mi folyik a vágóhidakon. Bár én annak nem is engedném meg, hogy húst egyen, aki nem nem látogatott megy egyet. Minden húsevőnek tudnia kéne, milyen áron lak jól. Mondom ezt húsevőként.
2017. szept. 12. 22:48
 8/10 anonim ***** válasza:
lakik*
2017. szept. 12. 22:48
 9/10 A kérdező kommentje:
De ő nem antiszociális, csak flegma. A kettő nem ugyanaz, neki nincs baja az emberekkel, soha nem láttam, hogy bárkivel rosszindulatú lett volna, csak szimplán levegőnek nézi azokat akiket nem bír és kicsit távolságtartó, olyannak hittem, aki lenéz másokat, de lehet hogy csak zárkózott.
2017. szept. 12. 23:55
 10/10 anonim ***** válasza:
52%
Furcsa a fiú.
2017. szept. 13. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!