Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak nekem jonnek be a kicsit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem jonnek be a kicsit kozonyos es flegma pasik?

Figyelt kérdés

Nem a tipikus bunko fiukra gondolok, akikre azt mondjak,hogy az kell a noknek..

csak kicsit legyen kozonyos, viccesen flegma, ellenben vannak erzesei es mutassa is ki oket,de nem kell mindennap nyaladzani,foleg nem masok elott.

Azt se mondanam,hogy ez ilyen fiatalkori hulyeseg,majd elmulik,26 leszek,de mindig is az ilyenek vonzottak.

2018. jún. 4. 07:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nekem nem jön be. Volt flegma pasim, nem is tartott sokáig.
2018. jún. 4. 07:24
 2/12 anonim ***** válasza:
93%
Az nem baj, ha nem szentimentális, de flegma azért ne legyen. Legyenek érzelmei, de tudjon uralkodni rajtuk.
2018. jún. 4. 07:32
 3/12 anonim ***** válasza:
49%
Csak neked. De mindig kellenek a populációba zsákutcák, mert nélküled nem éreznénk mennyivel sikeresebbek, boldogabbak vagyunk.
2018. jún. 4. 07:36
 4/12 anonim ***** válasza:
Nekem sem jön be..
2018. jún. 4. 07:40
 5/12 anonim ***** válasza:
Nekem a figyelmes férdiak jönnek be. Aki játszmázik, hogy nem érdeklem, az keressen mást.
2018. jún. 4. 07:43
 6/12 anonim ***** válasza:

Nekem volt ilyen barátom. Egy idő után, a flegmából bunkó lett...részegen volt a legrosszabb.

Többet nem kell ilyen pasi.

2018. jún. 4. 07:49
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem a flegmaság jön be neked, hanem a magabiztosság, amit a flegmaságból és közönyösségből vonsz le. A magabiztosság az egyik legfontosabb férfi tulajdonság, amire egy nő vágyik. Az evolúció nevelte belétek. Régen az élt túl, aki magabiztos volt.
2018. jún. 4. 08:09
 8/12 anonim ***** válasza:
Igen, flegmaság, közönyösség, magabiztosságot, sikert, alfahímséget sugall, és azt hogy válogathat a nők között, tehát "tudhat valamit", beindítja a nők ösztöneit.
2018. jún. 4. 08:42
 9/12 anonim ***** válasza:
Magabiztosság mögött van valami. A bunkóság flegmaság ennek a hamísított “ kínai” változata. De van akinek ez is elég. Kérdező amúgy ha ezek a srácok nem lennének jóképűnek tartottak( nem feltétlen azok csak rájuk illik a női magazinok sok hülyesége) akkor nem lennél oda értük
2018. jún. 4. 09:50
 10/12 anonim ***** válasza:
Tévesen a flegmából és közönyösből magabiztosságra asszociálsz.
2018. jún. 4. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!