Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mondanátok fuckboy szövegre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondanátok fuckboy szövegre lekoptató, flegma válaszokat?

Figyelt kérdés

2019. máj. 25. 21:30
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
17%

#8: Az a vicces, hogy milyen lepontozások lettek és egyesek szerint nem tiniknél van. Az pedig egyenesen gáz, hogy ilyen hozzáállású nők szeretik hangoztatni, hogy ők bizony érett és intelligens nők.

Elárulom: A tinikor kitolódhat 20 fölé is. Nem attól lép ki valaki a tiniszintből, ha betölti a 18. évét.

Egy valóban érett ember, ha nem akar csak dugni, akkor nem foglalkozik azzal, aki csak dugni akar. Ha valaki nem akar valakivel ismerkedni, akkor egyszerűen közli és nem lekoptatós szövegeket keres, meg flegmázik.

2019. máj. 25. 22:14
 12/26 A kérdező kommentje:
Akkor elárulom, hogy vannak még bőven 30as korosztályban is olyan alul fejlett és éretlen férfiak, akik képesek egy kis ..ért bármire és igen, “fuckboykodnak”. Most tekintsünk el attól, hogy a szoban forgó srác nem ennyi idős (de nem is tini) viszont aki ennyire szigorúan ragaszkodik egy rohadt kifejezeshez és mindenben csak kötekedni tud itt gyakorin, az egy tipikus élettelen szájkaratés a kanapéból, mint itt a megkeseredett “férfiak” -akik magukat persze nem boynak tartják ;)- 90%a.
2019. máj. 25. 22:33
 13/26 anonim ***** válasza:
32%

"Akkor elárulom, hogy vannak még bőven 30as korosztályban is olyan alul fejlett és éretlen férfiak, akik képesek egy kis ..ért bármire és igen, “fuckboykodnak”"

Persze. És vannak még bőven 30as korosztályban is olyan alul fejlett (sic!) és éretlen nők, akik lekoptató szövegeket keresnek és flegmáskodnak. Plusz a helyesírással is hadilábon állnak.

"Most tekintsünk el attól, hogy a szoban forgó srác nem ennyi idős (de nem is tini)"

Hú. Ez erős volt. Nem is róla írtuk, hogy tini... Rólad írtuk, hahó.

"viszont aki ennyire szigorúan ragaszkodik egy rohadt kifejezeshez és mindenben csak kötekedni tud itt gyakorin, az egy tipikus élettelen szájkaratés a kanapéból, mint itt a megkeseredett “férfiak” -akik magukat persze nem boynak tartják ;)- 90%a."

Ha egy kifejezést normálisan használunk, az nem kötekedés.

Ha leírjuk, hogy milyen szinten mozogsz, az sem.

Ha itt leírjuk ezeket, az nem jelenti azt, hogy mindenben csak kötekedni tudunk. Normális kérdésre normális válaszokat írunk. Tiniszintű kérdésre, leírjuk, hogy tiniszintű kérdés. Miért, szerinted mit kéne tennünk?

Attól, hogy tiniként viselkedsz, nem leszek élettelen. És nem kanapéból írok, hanem ágyról.

Attól, hogy tiniként viselkedsz, megkeseredett férfi sem leszek.

2019. máj. 25. 22:42
 14/26 A kérdező kommentje:

1.) Helyesen írok, csak nem mindig teszek ékezetet, de örülök hogy kiszurtad gyanúm szerint a “szoban forgó” kifejezést. Sőt, most az előző mondatomban van még egy elírás, arra is ugorj rá, mint csontra a kutya, ha már ennyi felesleges időd van, ne hazudtold meg magad:))

És jaja, tini vagyok, te pedig szűklátókörű, de legalább buta :D viszont még így sem tiszted, hogy bekategorizálj valahova, feltettem egy kérdést és arra vártam választ, nem pedig a mélymagyar károgásodat meg kötekedésedet. És most nehogy elkezdd hogy erre nem lehet értelmes választ adni: de igen, lehet. Ha te személy szerint NEM AKARSZ, akkor lódulj innen vagy foglald le magad valami mással az ágyadban ilyen kései órán, ha már nőd nincs és egy tini kérdése alá böfögöd a klisés okoskodásod meg “oltogatásod”

2019. máj. 25. 22:56
 15/26 A kérdező kommentje:
Abba meg ne menjünk bele, hogy te milyen szinten mozogsz, mert pont akik másokat degradálnak magas lóról mint valami felsőbb rendű sznobok, na ők a legbutább képződmények. :)
2019. máj. 25. 22:58
 16/26 anonim ***** válasza:
26%

Leginkább az alulfejlett szó szúrta ki a szemem. Nem a csontra mentem, mint a kutya, csak simán miután leoktattál itt minket, hogy milyen alulfejlettek vagyunk, valahogy te hoztad az alulfejlett szintet. Reméltem, hogy észreveszed a helyzet iróniáját, de úgy látom, hogy ez nem jött össze.

"És jaja, tini vagyok, te pedig szűklátókörű, de legalább buta :D"

Miért? Mert tini vagy? Mert én nem viselkedek tiniként? Kérlek, fejtsd már ki, hogy mégis miért vagyok olyan, amilyennek leírsz. Nem érzed még mindig gáznak, hogy még a helyesírás sem megy, de te mondod másra, hogy buta?

"viszont még így sem tiszted, hogy bekategorizálj valahova, feltettem egy kérdést és arra vártam választ, nem pedig a mélymagyar károgásodat meg kötekedésedet."

Választ írtam. A kérdést rossz kategóriába írtad. A mélymagyarkodás hogy jött ide? Kicsit úgy érzem, hogy a szó jelentésével sem vagy tisztában.

"És most nehogy elkezdd hogy erre nem lehet értelmes választ adni: de igen, lehet."

Írtam már.

"Ha te személy szerint NEM AKARSZ, akkor lódulj innen vagy foglald le magad valami mással az ágyadban ilyen kései órán, ha már nőd nincs és egy tini kérdése alá böfögöd a klisés okoskodásod meg “oltogatásod”"

Lefoglaltam magam. Tanulok, közben pihenésnek tök jó az agyam fárasztani ilyen egyszerű emberekkel. Vicces, amikor valaki egyből azzal jön, hogyha valaki nem szimpatikus neki, akkor biztos nincs nője... Valóban nincs, szexkapcsolatban vagyok. Képes vagy a fejedben lévő 2 darab agysejttel összerakni, hogy jön a témához, hogy van e barátnőm? :D

"Abba meg ne menjünk bele, hogy te milyen szinten mozogsz, mert pont akik másokat degradálnak magas lóról mint valami felsőbb rendű sznobok, na ők a legbutább képződmények. :)"

Ezt a szöveget miért nem alkalmazod magadra is? Alulfejlett férfiakról beszéltél, aztán a válaszolók egy részéről is lenézően nyilatkoztál. Akkor hogy érzed, ez alapján a mondatod alapján, milyen szinten mozogsz?

2019. máj. 25. 23:10
 17/26 A kérdező kommentje:

Tényleg még mindig a helyesírásba kapaszkodsz meg ezzel próbálsz alázni, amikor az előbb leírtam, hogy mi az oka? Nem érzed magad kicsit szánalmasnak?:D

Ahogyan az intelligenciámat próbálod becsmérelni, magadat meg felfelé húzni, mondhatom nagyon elegáns.:) Szimpla pszichológia az egész, egy komplexusos kis senki vagy, aki ide írogat éjnek évadján és bedobod, hogy tanulsz, csak azért, hogy ezzel is az entellektüel mivoltodat próbáld igazolni. Fúha.. képzeld én is tanulok az ország egyik legnehezebb egyetemén az államvizsgáimra és nem azért járok fel gyakorira, hogy másokat oltogassak, hanem hogy akár az ő szintjükön szólva hozzájuk, de kedvesen, segítő szándékkal és válaszokkal legyek a javukra. Nos, rólad ez nem mondható el, te ezt nem tudtad megtenni az én "szintemen", mert látod, hogy nem vagyok olyan hülye, mint gondoltad a csöppnyi, ítélkező agyaddal -innen a mélymagyar kifejezés, de nem fogok neked itt magyarázkodni, hogy hogyan jön a témához, tudod te azt jól magadról is, hogy az vagy- szóval a lényeg, hogy ha már produktív, kedves és segítő választ nem tudtál egy "tini" szintjén írni, inkább elkezdted okádni magadból a rosszindulatúságot. És tudod mit? Írhatsz bármit ezután, meg folytathatod az önigazolást, én itt befejeztem egy ilyen emberrel.

A barátnő hogy jön ide? Hát pont így alulfejlettkém :) egy normális kapcsolatra sem lennél képes ilyen mentalitással. Örülök a szexkapcsolatodnak, sok boldogságot hozzá, legalább abból jusson egy kis endorfin és nem leszel ilyen frusztrált ;)

U.i.: nem a válaszolók egy részéről nyilatkoztam úgy, hogy alulfejlett, csak Rólad :) de próbáld csak lázítani a népet a többes számban beszéléssel, átlátszó próbálkozás.

2019. máj. 25. 23:31
 18/26 A kérdező kommentje:

18. Akkor majd átteszik a moderátorok a tini kategóriába, ha annyira oda illik, felőlem mehet :)

Egyébként az, hogy te nem találkoztál még ezzel a kifejezéssel és nem ismered azt a jelenséget, hogy egy szóhasználatot kiterjesztően értelmeznek és alkalmaznak sok esetben, de még az is lehet, hogy annyira túlnövi magát, hogy nem illeszkedik korcsoportokhoz, az nem az én hibám ;) a fuckboy szó pont egy ilyen kifejezés.

2019. máj. 25. 23:34
 19/26 anonim ***** válasza:
71%
33 évesen simán ismerem és használom a 'fuckboy' kifejezést, sőőt, volt is már szerencsém ilyen úriemberhez! Nyilván azért 'boy', mert kortól függetlenül éretlen, felelőtlen viselkedésre utal, ennyi. Nem értem miért kell egy hülye szó miatt szőrszálhasogatni. Nem attól lesz valaki felnőtt, hogy milyen szavakat használ, és igenis bőven vannak felnőtt férfiak, akiknek csak szexre kellenek a nők!
2019. máj. 26. 00:33
 20/26 anonim ***** válasza:
25%

Azért kell szőrszálat hasogatni, mert felmerül a kérdés, hogy mennyire lehet komolyan venni egy olyan felnőtt nőt, aki dacból a egy olyan kifejezést dobál egy érett férfira, amit a tinilányok a kanos, kis kamasz fiúkra.

Ez a "fuckboy" szó annyira komolytalan, hogy még a tekintélyes amerikai gangsta rap előadók sem alkalmazzák magukra. Szépen is nézett volna ki, ha mondjuk a 80-as évekvben Dr. Dre a "Compton in the house"-ban ezt rappelte volna: "Yeay baby, you Know, i am a fuckboy" Lehet, hogy a közönség megbotránkozás helyett kinevette volna.

Ha mindenképpen "vagány csaj" akarsz lenni, és amerikai szlenget akarsz nyomatni, akkor legalább legyen már annyi eszed, hogy a tinik nyelvezete helyett a "womanizer" kifejezést használod azokra az érett férfiakra, akik csak dugni akarnak.

2019. máj. 26. 07:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!