Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők! Mennyire toleráljátok a közönségességet?
Figyelt kérdés
A férfi beszédstílusára vonatkozna a kérdésem. Tehát nálatok mennyire képzelhető el, vagy mennyi kizáró ok, ha a pasas közönségesen beszél - "segglyuk", "csöcsök", "golyók", meg más efféle szavak. Nem egyértelműen trágár vagy káromkodós, tehát itt nem erre kell gondolni, hanem hogy az átlagnyelvezete eléggé nyers és útszéli.
A válaszokat előre is köszönöm!!!
2018. szept. 17. 23:14
2/9 anonim válasza:
Hát azt én se komálom, proli seggarc, pfejj, a kisfaxom se foglalkozik ilyennel. :))
3/9 anonim válasza:
Helyzet függő.
Szeretem en is nevén nevezni a dolgokat. De nem minden hely,társaság vevő erre.
Tudni kell mikor ,hol szabad alkalmazni és kikkel szemben.
Te beszélj így ha ez számodra jól esik ;)
4/9 anonim válasza:
Nagyon, meg elröhögcsélnek rajta. Persze nem mindegy kinek a szájjából hallják..
5/9 anonim válasza:
Nem nekem való egy ilyen pasi.
7/9 anonim válasza:
Semennyire. De egy ilyen pasi sem "toleralna" engem mert annyira nem lennenk egy szinvonalon.
8/9 anonim válasza:
Nem. Aki nem tudja, milyen helyzetben hogy illik beszélni, és szegényes a szókincse, azzal nem illünk össze.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Neeeem, nem rólam van szó, nálam pont, hogy "visszalendül az inga", nagyon választékosan beszélek.
Ágnyeszka kommentjén szétröhögtem a szobámat :DDDDDDDD aranyos volt!
2018. szept. 21. 03:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!