Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti a 7 főbűn közül melyiket toleráljátok legjobban és melyiket legkevésbé egy fiúban?
Gyengébbek kedvéért:
1.kevélység
2.fösvénység
3.bujaság
4.irigység
5.torkosság
6.harag
7.restség
Ha nem ez jellemzi a teljes személyiségét akkor tolerálni tudom. A haragosság tolerálható ha az illetőnek oka van és nem ront nekem, a restség is egy bizonyos szinten. A torkosság/bujaság sem akkora gáz a szememben és egy minimális irigység is van a legtöbb emberben, ez egy ok a motiváltságra.
Ami a legkevésbé tolerálható számomra az a fösvénység. Nagyon rossz tapasztalataim vannak az ilyen emberekkel és a fösvénység egy halom másik rossz tulajdonságot is hordoz magával
Ez érdekes, hogy a bujaságot ennyire jónak tartjátok.
"A bujaság szexuális élvezetek értéktelen hajszolása, a bennünk jelen lévő természetes nemi vágyat öncélú élvhajhász aktussá silányítja, a buja embernek csak a szexen jár az esze, hiányzik belőle a nemi élet kontrollja, a hűséget hírből sem ismeri"
Jó tudni, hogy vannak lányok, akik szerint ez teljesen rendben van.:D
ENgem az irigység taszít vissza a legjobban, ez a tulajdonság nagyon kiábrándít. Nem minden emberre jellemző, rám például egyáltalán nem, sok lánnyal találkoztam ,akikben egy csepp irigység sem volt.
Közben eszembe jutott egy tanulságos kis szösszenet.
" A hét főbűn közül kettő, az Irigység és a Fösvénység együtt utaznak. Megjelenik előttük egy angyal, és azt mondja nekik, hogy bármit kérhetnek, egyetlen kikötéssel: aki másodszorra kap, kétszer annyit kap, mint amennyit az első kért. A Fösvénység - rá jellemző módon - azonnal felajánlja az Irigységnek, ő kérjen először. Az Irigység rövid gondolkodás után rájön, hogy mit kell kérnie: azt, hogy vakuljon meg az egyik szemére...."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!