Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert lett vége?
Tarskeresön egy pasi azt mondta hogy elsö talin szexelnuk kene , azt hittem viccel
Mikor talalkoztunk fel akart jönni hozzam szexelni többször szólt a talalka vegen . Addig sok jelét nem adta hogy bejövök neki , egy seta volt csak . A tömbhazam elött vart en meg öleljen mert a szomszedaim lassak ( mar volt 2 ilyen pasi akivel lattak egy ideig es utana vege lett , ezert nem akarom , amig nem biztos lassak
Nem tudom ha sertö volt amit mondtam
Lenyeg, hogy mondta hogy fel akar jönni szexre a talalka vegen es mivel mondtam hogy nem , próbáltam elviccelni , nagyon süket helyzet volt , megölelt es azt mondta hogy ha en nem akarom öt , megerti , mert ezt kell erezze az ember , hogy rendben van , ” right feeling ”, mondtam neki h nekem több idöre van szuksegem ilyen feelingekre
Azóta nem jelentkezik .
Arra gondolok hogy ezek szerint ocsmanynak lathatott , ha nem ragaszkodott es kepes volt felszivódni
De elegem is van az ilyenekböl nekem is, amúgy nem hiányzik , csak kivancsi vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!