Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan/miért lett vége egy kapcsolatodnak?
Tudom érdekes kérdés, hiszen itt mindenki azt kérdezi, hogy hogyan jöhetne össze valakivel. Én most arra lennék kíváncsi, hogy kinek miért szakadt meg egy párkapcsolata. Semmi ilyen célom nincs, mert nagyon szerelmesek vagyunk barátnőmmel, csak ki tudja, lehet tanulni néhány esetből (inkább ás kárán, mint a sajátomon). Tehát régi sérelmeket, indulatokat, vagy akár megbánást itt lehet tanusítani :). Első sorba olyanok írására lennék kíváncsi, akiknek nem egy hetes kapcsolata szakadt meg, és nem is egyértelmű ok miatt. Gondolok itt arra, hogy nem megverte a csaját, vagy csúnyán/egyértelműen megcsalta és azért lett vége. Ha nem probléma írjátok oda a korotokat és hogy meddig tartott a kapcsolat.
Köszi!
22/f
U.i.: Jééé, nincs is ehhez hasonló kérdés még :) !
2 távkapcsolatom volt eddig.
Az 1. 3 hónapig tartott. A fiú szakított. Hogy miért? Fogalmam sincs. Mindenesetre mondott néhány indokot (munkanélküli vagyok, túlságosan ragaszkodom hozzá stb.), ami csak mese. A valódi ok: nem szeretett.
A 2. 5 hónap után szakadt meg. Szintén a fiú szakított. Az ok: nem szeret, kalandokat akar, mert még úgy érzi, nem élte ki magát, a sulival/munkával/haverokkal/hobbikkal akar foglalkozni, nem pedig egy kapcsolatra "pazarolni" az idejét. Magyarán gyerek még és csak a "farka után megy", mert megunta a tartós kapcsolatokat, nem elég izgi számára.
23/l
Nekem a legutóbbi kapcsimnak másfél éve lett vége. Nagyon összetett dolgok miatt lett vége, és aránylag hosszú folyamat volt! Szinte semmiben sem értettünk egyet, ami Nekem rosszul esett, az Neki természetes volt, soha nem volt pénze, amikor felmondott a munkahelyén 2 hónapig nem dolgozott, könyörögni kellett, hogy keressen munkát, rendetlen volt a lakása, a ruháira sem volt igényes, adósságai is voltak.. ilyesmi.
Ő közös jövőt akart, Én így nem. Megkockáztatom, hogy azért, mert tudta, hogy jobban állok anyagilag, mint Ő, ráadásul jószívű is vagyok.. gondolhatod..
Sokáig próbáltam beszélni, megértetni a problémámat vele, de nem ment! Nem, és nem. Aztán sokat veszekedtünk, már minden zavart benne, irritált a jelenléte is.. a szeretet átment útálatba.. kiábrándultam..
Szakítottam.. őrjöngött.. újrakezdés.. nem sikerült.. végleges szakítás.. eleinte nem egy próbálkozásom miatta ért véget. Mindenkit el akart ilyeszteni a közelemből.
Durva volt nagyon..
Mára rendeződött a helyzet (lekopogom..), boldog párkapcsolatban élek 3 hónapja!
Az Én story-m ennyi lenne.
Haven 23/L
Bocs, másfél év után lett vége, nem másfél éve!
Elírtam.. :)
Haven
Az 5 és fél évesnek üzenem hogy te nagyon hülye lehetsz! :D
De most komolyan. Azt mondod hogy majd később mert még most nem szeretnéd vagy stb.
Másfél év után egyszerűen csak abbahagytuk... már csak a megszokás tartott minket össze, és iszonyat nehéz volt, de végül úgydöntöttünk elválnak útjaink.
A legutóbbi kapcsolatomnak 7 hónap után lett vége, annyival, hogy "bocs találtam jobbat" mindezt persze msn-en, nem szemtől szembe. Jelenleg is ennek a mondatnak a hatása alatt vagyok, és igyekszem valahogy túltenni magamat rajta, persze mindez nehéz ha az ember szerelmes. Két hónapja történt (karácsonyi ajándék), de még mindig nem térek magamhoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!