Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lett a vége annak, amikor egy pasival kettesben elmentél inni?
Most nem arra gondolok, amikor régi jó baráttal öntesz fel a garatra, hanem valakivel, akivel kölcsönösen bejöttök egymásnak, valamiért eddig mégsem történt semmi.
Igazából az érdekelne, hogy általában az ember mennyire képes magát kontrollálni alkohol befolyásoltsága alatt.
Szerintem tudod erre a választ te is.
Én amikor olyannal mentem inni akivel kölcsönös volt a vonzalom, mindig történt valami, amihez a körülmények adottak voltak.
Csak a rib...ok mennek el pasival inni. Mindenki számára világos hogy mire megy ki ez az egész: ki akarja majd használni a nőt az a gyökér amikor döntésre és védekezésre is képtelen!
Normális randi is létezik... amikor a nő nem öntudatlan állapotban megy bele a dolgokba.
Itt senki nem fogja megmondani, hogy az illeő mennyire kontrolállja majd magát. Ha olyan, akkor egy állat lesz és majd a piára fogja.
Hány évesek vagytok amúgy? Legyen eszed. Ez nem randi. Meg akar dugni és ez a módszer nem kerül nagy energiabefektetésbe, majd fekszel te magadtól is.
Gondolod, hogy aki komolyabb dolgot akar, esetleg megismerni, az ilyen módját választja a közös időtöltésnek? Baromira nem.
Az lett a vége, hogy 4 évig együtt voltunk.
N27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!