Csak engem húzott fel a Toradora vége?
Én úgy vagyok vele hogy nekem nem lenne semmi bajom ha tényleg a végét normálisan megcsinálják .... egy összecsapott szarság.. mi az a végén? Ha meglátom a szerelmem akit egy ideje nem láttam és azt mondja nekem hogy szeret akkor nem így reagálok rá... katasztrófa
én még mindig nem tudom hogy Taiganak honnan jött olyan hirtelen hogy elmenjen ... legalább szólt volna rendesen Ryuujinak rendesen és nem egy szaros levélt hagy ott neki....ezek után inkább a Minori erdemelné meg Ryuujit, úgy hogy én nem is voltam érte...
Fúú én is utáltam a végét!×_× összecsapott lett és az a lefejelés..bahh!!! Azzal semmi bajom hogy taigát választotta. Szerintem cukik:)))
De ez a vége..-_-'
# 6
A szerelem gyorsan elmúlik, pláne ha közben van más akibe beleszeressünk. Ryuuji és Taiga a nagy szerelmeikből szépen, fokozatosan elkezdtek kiszeretni, eközben ugyanilyen fokozatossággal egymásba szerettek. Szóval szerintem ez teljesen reális, hogy a végén már nem volt rá különösebb hatással Minori vallomása. Egyébként nekem sokkal jobban bejött Taiga karaktere, bár ez ízlés kérdése, engem inkább Minori idegesített. A vége pedig egy kicsit lehet hogy összecsapott, de bőven élvezhező így is. A lényeg hogy happy and lett. Minőségileg ez az anime még így is fényévekre van a társaitól.
Egyezek veled 7-es válaszoló, így pár év után is. A Toradora tényleg az egyik legjobb anime ebben a kategóriában. Rég néztem animét, de még mindig emlékszem rá, és mivel nekem ez a téma jön be, így ténylegesen azt mondhatom, hogy az egyik legjobb ebben a körben.
Ha esetleg valakit még érdekel hasonló, jó anime akkor itt egy pár: Ao haru ride, Lovely complex, Orange.
Szerintem az nem olyan gáz h taigaval jön ossze a végén
Ez mar az elején is érezhető volt hogy ez lesz nekem teccik ez a vegkifejlett
De a vége az valami k. szar volt egy osszecsapott akármi aminek semmi értelme az utolso két reszt alig bírtam megnezni
De osszesegeben az egyik kedvenc animem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!