Most akkor mi az igazság a Viharsziget című filmben?
Sziasztok, én most láttam először és két érven kívül minden tényleg arra utal, hogy a drogok miatt képzelődik (keverednek az emlékei paradox eseményekkel) és teljesen megőrült, a saját viláában próbál detektívest játsazni, amit a sziget főnöke irányít meg a "társa", Chuck.
Az egyik érvem amellett, hogy nem őrült, az az, hogy nem hiszem, hogy az összes kezelt embert a szigeten rá lehet venni, hogybelemenjen a játékba, ráadásul nem is épelméjűek. A második, hogy szerintem a "Run", vagyis a fuss szó arra következtet, hogy nem őrült, ebbe persze bele lehet kötni, de az alátámasztja, hogy a nő direkt kért egy pohár vizet, hogy a beépített társa, Chuck ne vegye észre, hogy nem ment bele a játékba, mert akkor tuti a nénit is kivonták voln a forgalomból. Szóval többféleképpen is lehet értelmezni, és ezekből az alapanyagokból egy nagyon jó film készült! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!