Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hány barátnőd volt eddig, mennyi ideig tartott és miért lett vége kérdésekre mi az optimális válasz?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 4. 15:26
1/9 anonim válasza:
X barátnőm volt, a kapcsolat X ideig tartott, és ezért a dolgokért lett vége.....!
2/9 anonim válasza:
Én ilyet nem szoktam kérdezni (időszámításunk előtt néhány évvel).
4/9 anonim válasza:
Én az igazat mondtam, a párom is.
6/9 anonim válasza:
Gondolom még nem volt azért kérdezed, vannak olyan személyek akiknek ránézésből hazudni kell, mert elkezd b**szogatni, a többinek meg az igazat, bár a legtöbb értetlenkedni fog, meg kíváncsiskodni, kivétel ha lúzer vagy, mert akkor tudják maguk is, hogy miért vagy egyedül, max piszkálódásból húzzák az agyad.
7/9 anonim válasza:
Ja nem olvastam, hogy randizás témakör, legalább 2-3-t mondjál, ha egyet mondasz, akkor az legyen nagyon hosszú kapcsolat, bár jobb a több, 0-t ne mondjál, mert nem vesznek férfinak, ez az igazság.
8/9 anonim válasza:
Én erre azt mondanám, hogy nem sok, leginkább csak barátnő szerűségek voltak, egyik sem tartott sokáig, azért lett vége, mert alkalmatlan vagyok a kapcsolatra.
9/9 anonim válasza:
Mint önéletrajzíráskor, felesleges az összes az akkor ígéretesnek tűnő tiszavirág életű semmilyen kapcsolatot még csak megemlíteni is. Nagyvonalakba megemlíted a legrövidebbre fűzve, tömören a jelentősebb kapcsolataidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!