Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti járnátok ilyen lánnyal?
Figyelt kérdés
Rólam lenne szó. Az a nagy gond van velem, hogy képtelen vagyok olyan helyen dolgozni,ahol utálnak vagy mindenért cs*sztetnek. Túlérzékeny vagyok,és menekülök az ilyen helyekről. Ahol viszont legalább egy kicsit normálisak, nem szekálnak állandóan, ott megállom a helyem. Igyekszem magamon változtatni, de nehezen megy. 1 hónapja nincs munkám jelenleg,előtte dolgoztam 1 évig. Most suliba fogok járni,hogy legyen egy biztos szakmám (ápoló) , remélem ott eltudok majd helyezkedni. Szóval a kérdés röviden,hogy járnátok-e olyan lánnyal, aki kissé bátortalan? 24L2019. máj. 12. 13:11
1/14 anonim válasza:
Elég sok nő és férfi kissé bátortalan. A különbség annyi, hogy a férfiakat ez jellemzően nem zavarja, mert nem velük szemben elvárás, hogy legyenek férfiasan bátrak.
Szóval igen, én és több millió férfitársam járna veled, ha amúgy rendben vagy.
2/14 A kérdező kommentje:
Normális vagyok,gondoskodó, hűséges, imádok főzni/mosni/takarítani, nem vagyok agresszív, hisztis. Csak ennyi gond van velem szerintem.. Meg 1-2 apróság, de az nem súlyos... csak félek,hogy esetleg emiatt nem kellenék valakinek. :/ Mert ha legalább egy kicsit normális helyen dolgozok, ott megállom a helyem..
2019. máj. 12. 13:15
3/14 anonim válasza:
Mit jelent az, hogy túlérzékeny? Mivel csesztetnek?
4/14 anonim válasza:
Az idióta embereket én se tudom elviselni hosszútávon, szóval emiatt nyilván egy nőt sem ítélnék el. 29/F
5/14 A kérdező kommentje:
Úgy értem,hogy ha kiabálnak velem,mindenre megjegyzést tesznek, mindig engem néznek mit csinálok/hogyan csinálom stb.. nehezen tudom ezt elviselni...
2019. máj. 12. 13:19
6/14 anonim válasza:
Ez nem feltétlenül túlérzékenység. Szerintem ez alapreakció... ha csak ennyi..
Egy bátortalan lány vonzó tud lenni, mert ha ilyen marad, akkor teret ad a férfinek, hogy férfi legyen, és nem hurroghatja le, nem hülyézheti. Gondolom más dolgokban van véleményed, és vannak elveid, csak lehet hogy nem vagy annyira talpraesett.
7/14 anonim válasza:
Igen. Nyilván nem kizáró ok, valameddig ez még aranyos is, de egy kapcsolat nem csak ezen múlik. 28F
8/14 anonim válasza:
És a kritikával hogy állsz? Ha valaki pl. azt mondja, hogy elégedett vagyok a munkáddal, de eszrevettem, hogy itt és itt kellene egy kicsit máshogy csinálni. Valami ilyesmire gondoltam. Szóval?
9/14 anonim válasza:
Persze, ez nem olyan dolog amit akárki is szerintem megszólna. A legtöbb ember legbelül kicsit fél a kritikától az elején, de van aki megtanulja kezelni van aki nem. Egyáltalán nincs veled semmi gond, érző emberi lények vagyunk. :) 21/F
10/14 A kérdező kommentje:
A kritikát elviselem, amennyiben nem bunkón közli velem.Pl így: b*zdmeg ez egy kalap sz*r,ezt nem így kell,hanem így meg úgy ... b*zdmeg :D
2019. máj. 12. 13:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!