Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajszik, mi van ha tetten érnek?
Ha randiztok egy fiúval/férfival, és kamuztok neki, majd ő megjegyzi, hogy
"Sajnálom, de ez nem tűnt őszintének. Miért nem mondod inkább az igazat? ;-) "
Mit reagáltok? Milyen esetekben/témáknál jön be, hogy lebuktatok? Na és ilyenkor bevalljátok, vagy kerekítetek a mesén még egyet?
Illetve arra mit reagáltok, ha egy kitérő válaszotok után azt mondja:
"Köszönöm, de nem ez volt a kérdés"
(?)
Korotokat leírnátok? Meg hogy hány pasitok volt. Mindenkit felpontozok, aki a kérdésre válaszol.
A kérdező azért nem írta oda, mert az semmit nem számít. A válaszolnál pedig számít a válaszoló életkora, mert mondjuk egy 15 éves válasza nekem nem releváns, hiszen 15 évessel nem randiznék.
29 vagyok, ha ez bárkit is érdekel.
# 41
Ugyanilyen logika mentén épp úgy releváns a te életkorod is a potenciális hozzászólók számára, mert akkor mégis minek szánjon valaki időt a kérdésed megválaszolására teljesen feleslegesen, ha a kora miatt "nem releváns" számodra a válasza.
Igen, a csajszik olyan kis backstreet boy-os.
De nem, ő a tévedhetetlen emberi hazugságvizsgáló.
"A nők szoktak faggatózni, emlékeim szerint."
Miért, esetleg biszexuális vagy, és randiztál már férfiakkal is?
Van összehasonlítási alapod?
"Mi a végzettséged, kivel élsz, hány gyereket akarsz, komolyan gondolod a kapcsolatot?" Stb"
Meg a kedvencem: "milyen hosszú kapcsolataid voltak korábban, miért lett végül?"
Tényleg nem poénból és nem kötekedésből kérdeztem, hogy van-e ilyen téren férfiakkal tapasztalatod, egyszerűen csak érdekel, hogy miből gondolod, hogy férfiak - ha nem egyéjszakás kalandot vagy szexkapcsolatot keresnek - nem tesznek fel ugyanilyen kérdéseket már az ismerkedés kezdeti szakaszában.
Tőlem például nem csak szokványos randin, de még rapid randin is - ahol pedig tényleg csak pár perced van valakivel beszélgetni, - a férfiak többsége elég lényegre törően megkérdezte kb. ugyanezeket, amiket faggatózásnak érzel a nők részéről.
Volt, aki még azt is, hogy mennyi volt a leghosszabb kapcsolatom, és miért lett vége.
Aztán ugyanez a pasi még azt is megkérdezte, hogy nem tartom-e túl korainak, hogy ha 7 év együtt is éltünk, akkor 8 hónappal a szakítás után nem gondolom-e túl korainak az ismerkedést.
(Gondolom, nagyon meglepte a válasz, hogy ha annak tartanám, akkor valószínűleg nem ülnék itt.)
Volt, aki azt is megkérdezte, hogy miért nincs még gyerekem, akartunk-e a volt párommal, stb.
Volt, akit érdekelt, hogy van-e saját tulajdonú ingatlanom, aztán a válasz után még arra is kíváncsi volt, hogy lakás-e vagy családi ház, és a város melyik részén.
Volt, akinek nem volt elég, hogy egyszerűen csak nem jelöl be azok között, akikkel tovább ismerkedne kölcsönös találat estén, hanem még ott a randi utolsó percében fontosnak tartotta közölni, hogy ő csak nála sokkal fiatalabb nőkkel akar ismerkedni, mert ő három gyereket szeretne, és én ugye 30 felett már nem abban a korban vagyok, amikor ez biztos, hogy sikerülne.
Néztem ezt a pasit, aki már kicsivel 40 felett volt, finoman szólva nem volt jóképű és vonzó, inkább kifejezetten előnytelen külsejű, (keskeny, előre ejtett vállakkal, nőiesen széles csípővel, vagyis körte alakú testtel, potroh méretű, plöttyedt hassal, húsos, de nem izmos, tónustalan karokkal.
Mosolyogtam kedvesen, mondtam, hogy persze, megértem, remélem, hogy talál olyan társat, akivel valóra válik az álma a nagy családról.
És volt bennem annyi érzelmi intelligencia, hogy megtartottam magamnak azt a gondolatot, hogy ha történetesen nem nála sokkal fiatalabb és sportosabb lennék, hanem vele egyidős vagy akár idősebb, meg nem 40 felett akarna "nagy család" projektbe fogni, most, hogy az egzisztenciális hátteret már megteremtette hozzá, már önmagában a külseje miatt sem akarnék vele tovább ismerkedni, mert minimális fizikai vonzalmat sem kelt bennem, szóval semmi gond nincs részemről azzal, hogy inkább 30 éves kor alatt keresgélné leendő gyermekei édesanyját.
Ez utóbbi történet már nem tartozott a kik faggatóznak a randin és kik nem kérdéskörbe, csak eszembe jutott a maradandó rapid randis élményeket felidézve.
Csak azt akartam kihozni ebből az egészből, hogy nem feltétlenül óvatosabbak a kérdezősködéssel a férfiak az ismerkedés kezdetén, de neked nyilván nem velük, hanem a nőkkel van személyes tapasztalatod.
"De nem, ő a tévedhetetlen emberi hazugságvizsgáló"
Az is vagyok! ;-)
# 48
Akkor nem fura egy picit, hogy nem tudsz felidézni legalább néhányat a randikon leleplezett hazugságok közül? xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!