Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajszik, mi van ha tetten érnek?
Ha randiztok egy fiúval/férfival, és kamuztok neki, majd ő megjegyzi, hogy
"Sajnálom, de ez nem tűnt őszintének. Miért nem mondod inkább az igazat? ;-) "
Mit reagáltok? Milyen esetekben/témáknál jön be, hogy lebuktatok? Na és ilyenkor bevalljátok, vagy kerekítetek a mesén még egyet?
Illetve arra mit reagáltok, ha egy kitérő válaszotok után azt mondja:
"Köszönöm, de nem ez volt a kérdés"
(?)
Korotokat leírnátok? Meg hogy hány pasitok volt. Mindenkit felpontozok, aki a kérdésre válaszol.
Felőlem mínuszba is pontozhatsz, mert pont lexarom. Nem lájkokra vadászok, csak leírom a véleményem.
Erősen az az érzésem, hogy soha nem volt ilyen randin (már ha voltál már randin egyáltalán), csak próbálgatod összegyűjteni azokat a betanulható szófordulatokat, amivel okosnak akarsz látszani.
Ebben az esetben csak azt tudom javasolni, hogy inkább felejtsd el ezt a tudálékos kötözködős kisköcsög stílust.
Aztán ha te tudsz őszintén válaszolni egy kérdésre, majd gyere vissza.
Köszönöm, de nem ez volt a kérdés.
"A konkrét példákat hagyjuk."
Le mered írni őszintén, hogy miért nem akarsz valós példákat felhozni saját tapasztalatból arra, amikor szerinted nem az igazat mondta neked a randi partner?
Én személy szerint azért voltam kíváncsi a példára, mert kérdésedből az tűnik ki, hogy értelmetlenül általánosítgatsz.
Ahhoz, hogy minimum 1 személyt letudj leplezni, már ahhoz is kell egy kis körültekintés, utánajárás. Az már erős beképzeltségre van, ha te 0 utánajárással és alátámasztással "mindenkiről" megállapítod az igazat.
Tudod, akinek vannak is megérzései, puszta megérzés miatt nem fog rögtön ujjal mutogatni valakire, hanem előbb nyomozgat egy kicsit, hogy megerősítse a prekoncepcióit. Ha te ennek nem érzed szükségét, hogy alátámaszd az ítéleteidet, az elég baj.
9:58-as! Eddig egy kérdésed volt, az is trágár megfogalmazásban. Arra nem kívánok válaszolni.
9:59-es! Igen, elmondom őszintén: Évek óta nem voltam randin ismeretlen lánnyal. Párkapcsolatban éltem. A memóriám pedig nagyon rossz.
10:00-ás! Hidd el, hogy nem vádaskodom össze-vissza. Nem vagyok 2 lábon járó hazugságdetektor, de fals pozitív eredmény nem keletkezik az agyamban. Csak akkor teszem szóvá, ha biztos vagyok benne. Nem fogom elmondani mi alapján. Aki kételkedik, az tegyen próbára. Mellesleg nem gondolom hogy csaj lennél. Inkább egy ilyen elméleti kisfiú. Egy antiszoc kocka, aki mindent meg akar magyarázni.
De ez most mind mindegy, nem rólam szól a kérdésem, hanem rólatok, nőkről. Olyanokról, akik többnyire az életkorukat sem képesek leírni.
Mondok én egy nagyon egyszerű és gyakran előforduló példát a kérdező helyett.
Ülünk az étteremben.
Felszolgáló jön, köszön, ad ét és itallapot, választunk innivalót. Elmegy a Felszolgáló, hoz italt.
X idő múlva jön a felszolgáló, sikerült e választani. Nekem igen, de hölgyeké az elsőbbség, neki még nem. Elmegy a felszolgáló. Jön x idő múlva, hogy talán most... nem tudja, ajánlana e valamit... onnan még vagy 10 perc.
Előtte meg szokták ecsetelni, hogy "határozott vagyok/tudom mit akarok"... nyahammm... 😂
Nyilván ez nem egy olyan példa melyben egy hazugság/füllentés instant kiderül, de elég hamar felszínre bukik az önellentmondás. Itt ha az ember odakérdez akár viccesen, hogy hogy is volt az a kis monológ a határozottságról, akkor ugye megy a durcika. :)
De sokaknak az is ismerős lehet, mikor az állítás az, (ez már egy kapcsolati szitu) hogy nem pámpillászkodom órákig vagy a pontosság mintapéldánya vagyok, de ennek dacára még akkor is a másik ruhát próbálja vagy a sminkjén igazít, mikor már vagy 10 perce úton kéne lennünk, hogy odaérjünk valahova, amit időre beszéltünk meg. Ha itt még jön a pisike, kakika, össze lehet szedni egy kellemes 30-40perc késést, ami miatt az elvek szintjén éghetünk, mint a rongy. :)
32/f
Nem releváns az életkorom, és egyébként is írhatok bármit.
Első randin normális ember beszélget, abból épp eleget megtud. Nincs olyan kérdés, amire hazudozni kéne.
Abban a pillanatban, hogy elkezdődik egy faggatózás, meg adatgyűjtés, részemről le is zártuk. Az ugyanis bunkóság, bunkókkal pedig nem randizok.
# 27 A kérdezőtől kérdezték, nem tőledxD Ő a nagy "leleplező".
Amiről írtál, az egy szép tudatos, logikus következtetés a hazugságra. Nem ilyen légből kapott "spirituálisan ráéreztem arra, hogy hazudik" megmagyarázhatatlan baromságok:D
29, ő legalább írt valamit. :) Részemről ment a zöld.
Annak ellenére, hogy nem minden ponton értek vele egyet. Pl. férjem elég határozott, tudja mit akar típus, de tegnap 20 percig gondolkodott, melyik purhabot vegye és mennyit. Ettől nem lesz határozatlan, csak válogat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!