Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajszik, mi van ha tetten érnek?
Ha randiztok egy fiúval/férfival, és kamuztok neki, majd ő megjegyzi, hogy
"Sajnálom, de ez nem tűnt őszintének. Miért nem mondod inkább az igazat? ;-) "
Mit reagáltok? Milyen esetekben/témáknál jön be, hogy lebuktatok? Na és ilyenkor bevalljátok, vagy kerekítetek a mesén még egyet?
Illetve arra mit reagáltok, ha egy kitérő válaszotok után azt mondja:
"Köszönöm, de nem ez volt a kérdés"
(?)
Korotokat leírnátok? Meg hogy hány pasitok volt. Mindenkit felpontozok, aki a kérdésre válaszol.
Nem szoktam ilyen dolgokban hazudni. Egyenes vagyok és a másiktól is ezt várom el. Ha valami nem tetszik azt is megmondom, maximum finoman, burkoltan megfogalmazva. Vagy ha olyan kérdést tesz fel az illető ami számomra kellemetlen csak annyit mondok, hogy erre most nem szeretnék választ adni és kész.
22 vagyok 7 éve kapcsolatban
Mondanál rá pár példát, hogy szerinted mivel kapcsolatban kamuztak neked randikon?
És jellemzően milyen kérdésekre kaptál kitérő válaszokat?
Elég könnyū mindenfélével gyanúsítani valakit, akit nem is ismersz. Nem kell ehhez különleges érzék.
Így, általánosító formában elég komolyan vehetetlen a kérdésed, úgy hangzik, mintha minden csajt hazugsággal gyanúsítanál. Azt még megérteném, ha egy pàr konkrét esetrōl szólt volna a kérdés, de itt úgy néz ki, mintha valami rögeszméd lenne, hogy mindenki hazudik.
Nekem sincs szükségem ilyen szamonkeresre.
Olyan kérdésre válaszolok, amilyenre akarok.
Rövid lenne az ilyen randi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!