Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajszik, mi a véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajszik, mi a véleményetek erről az autóról? Ha a pasitok ezzel jönne randira. Hmm?

Figyelt kérdés
[link]

2017. jún. 23. 20:16
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
70%
Semmi mert nem érdekel milyen kocsija van csak tiszta legyen belülről...
2017. jún. 23. 20:19
 2/40 anonim ***** válasza:
57%
úgyse jön úgyhogy tök mindegy. másrészt az autó mérete és a f.asz mérete közt fordított arányosság áll. szóval már csak ezért se.
2017. jún. 23. 20:19
 3/40 A kérdező kommentje:
Micsoda előítéletek..... :( van akinek nem pénisznagyobbítóként funkcionál...
2017. jún. 23. 20:21
 4/40 anonim ***** válasza:
42%
Nagyon menci
2017. jún. 23. 20:22
 5/40 anonim ***** válasza:
69%

Ha valaha saját autót akarnék, biztos, hogy nem ilyet, nekem szempont, hogy lehessen vele bevásárolni és legyen a hátsó üléseknél is ajtó az utasoknak.

No, de a kérdésre visszatérve, az lenne a véleményem, hogy a pasi ostobább, mint gondoltam...

2017. jún. 23. 20:23
 6/40 anonim ***** válasza:
28%
Ha egy pasi autóval akar bevágódni nálam, akkor intézze el, hogy valamelyik autóversenyző vigyen pár kört versenyautóval a Hungaroringen, akár mindkettőnket.
2017. jún. 23. 20:26
 7/40 anonim ***** válasza:
73%

Mostanság az autós kérdések lettek a felkapottak a gyk-n? Hisz tegnap is volt egy:

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__8692..

és ma is.

Nem unjátok még a b..romságaitokat? Látszik, hogy mivel sötétek vagytok belülről és rondák kívülről, ezért megpróbálnátok a kocsikkal kompenzálni a hiányosságaitokat, már ha van autótok (de ha nincs akkor azért sírtok), hátha így rátok akad valaki. De nyugi, csak ti hiszitek, hogy az autótónak oltári nagy jelentősége van.

2017. jún. 23. 20:27
 8/40 anonim ***** válasza:
39%

Nem sokkal nagyobb mint az élettârsamé, de ez engem nem izgat, nem értek a kocsikhoz, de azêrt meglepődtem volna ha egy szakadt Ladâval jön èrtem anno...

Vagy korâbbi randijaimon is biztos nyeltem volna egy nagyot.Szerencsére nem kerūltem kellemetlen helyzetbe, pedig harmincegynéhânyévesen lâttam sok mindent.

De lehet bârmilyen luxuskocsi, ha koszos, inkâbb gyalogolok.

2017. jún. 23. 20:28
 9/40 anonim ***** válasza:
66%

De, de! Aki a kocsijával akar bevágódni a nőknèl, az nagyon mással nem tud. Ez a kocsi tipikus fsztoldalèk! ☺️

Tudod, kicsi a Marci, nagy a Merci!

2017. jún. 23. 20:32
 10/40 anonim ***** válasza:
90%
Nehéz beletörődni hogy egy biciklis fiúnak is tudunk örülni ha tetszik?
2017. jún. 23. 20:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!