Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajszik, mi a véleményetek erről az autóról? Ha a pasitok ezzel jönne randira. Hmm?
2017. jún. 23. 20:16
32/40 anonim válasza:
"Mondjuk akikre ez nincs hatással, az a nő nem is kéne nekem sem."
:) Fordítva. A nőknek nem kellesz, mert egy felszínes pöcccs vagy.
"Tényleg nem ismerkedésre való ez az oldal :("
Gratulálok, hogy rájöttél ennyi ésszel.
33/40 anonim válasza:
A csajod már keres,bújj el a kocsiba! ☺️
34/40 anonim válasza:
Raj vagy báttya egy körért le is sz oplak
35/40 Fish1 válasza:
Semmi.Az én szememben ugyanazt tudja, mint a többi kocsi: elvisz A-ból B-be.
Ezen kívül nem derogál a tömegközlekedés sem. :)
36/40 anonim válasza:
Lazán 14 éves őskövület,használtan max. 4 misiért hozzád vágják,szóval felvágni vele "kicsit" nevetségesen hatna.
37/40 anonim válasza:
Itt már a porshe, a ferrari meg a lambo a menö, ja és az elektromos... ne legyél nagyfiú, mikor pénzed nincs.
Mellesleg a páromnak nincs autoja, és? Attol szeretem... :)
38/40 anonim válasza:
Mondjuk az elektromos autók nem is lennének rosszak, ha jobban el lenne terjedve. Apám is gondolkodik, hogy ha legközelebb lecseréli az autót, akkor az elektromos autó is esélyes lehet.
39/40 anonim válasza:
Az eleje minősíthetetlenül ronda. Hátul csak a lámpái csúnyák.
Akkor már inkább egy Corvette, azok még néznek is ki valahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!