Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajszik, mi a véleményetek erről az autóról? Ha a pasitok ezzel jönne randira. Hmm?
2017. jún. 23. 20:16
11/40 anonim válasza:
Átírod rá az autót ott helyben?
13/40 anonim válasza:
Nekem bejövős. Igényesnek gondolnám a tulajt.
14/40 anonim válasza:
Remélhetőleg nem a mekibe vinne vele xD
15/40 A kérdező kommentje:
Nem vagyok sem csúnya, sem kis szerszámú :D
Szimpla esztétika miatt kérdeztem csak.
Nem értem ezeket a beteges kényszerfikciókat amiket itt jónéhányan leírtak...
2017. jún. 23. 20:42
16/40 anonim válasza:
" nem 1-2 lányt látok az anyósülésen ilyenekben" - nem azokat látod az anyósülésen ilyen autóban, akiket egy autóval nem lehet levenni a lábáról.
17/40 anonim válasza:
Arra gondolnék, hogy baromira nem vagyunk anyagilag azonos szinten. Kellemetlenül érintene.
Soha nem szerettem túl pénzes pasikkal foglalkozni mert kellemetlennek találom magamra nézve.
Nem is értem azokat a csajokat, akik gátlástalanul kikezdenek egy gazdag pasival...Nekem szószerint lesulne a kepemrol a bőr.
Persze én is vágyom a jó dolgokra de azokat önerőből szeretném elérni.
18/40 anonim válasza:
Nézd, ha nem villogni akarsz vele, nekem akkor sem tetszik, nem praktikus, egy autó meg ne csak menő legyen meg drága, hanem praktikus is, ha már használják. Egyébként tömegközlekedő vagyok, nincs jogsim, a családban apámnak van autója, egy használtan vett Opel, és tökéletesen megfelel a célra, amire kell, a hátsó ülésen utazó utasoknak sem kényelmetlen a ki- és beszállás, a csomagtartó is pakolható, sőt, még az én szekrényeimet is azzal hoztuk át, amikor elköltöztem tőlük.
19/40 anonim válasza:
Ha ilyen kocsid lenne, nem lennél rászorulva a pórnép véleményére :D
És nem itt próbálnál becsajozni kamus képpel XD
Küldj privátba egyet olyat, amikor benne ülsz.
20/40 anonim válasza:
Ja, hogy ismerkedni akartál a kérdéseddel? Hát, ez szabályzatba is ütközik egyébként. :-) Kár, hogy az emberek nem szeretnek olvasni... :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!