Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajszik, mi van ha tetten érnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajszik, mi van ha tetten érnek?

Figyelt kérdés

Ha randiztok egy fiúval/férfival, és kamuztok neki, majd ő megjegyzi, hogy

"Sajnálom, de ez nem tűnt őszintének. Miért nem mondod inkább az igazat? ;-) "

Mit reagáltok? Milyen esetekben/témáknál jön be, hogy lebuktatok? Na és ilyenkor bevalljátok, vagy kerekítetek a mesén még egyet?

Illetve arra mit reagáltok, ha egy kitérő válaszotok után azt mondja:

"Köszönöm, de nem ez volt a kérdés"

(?)

Korotokat leírnátok? Meg hogy hány pasitok volt. Mindenkit felpontozok, aki a kérdésre válaszol.

2019. ápr. 1. 22:43
1 2 3 4 5 6
 11/54 A kérdező kommentje:

9-es, nem szoktam gyanusitgatni... A konkrét példákat hagyjuk.

10-es

"Olyan kérdésre válaszolok, amilyenre akarok"

Ez így abszolút rendben is van. Nem erről szól a kérdésem, hanem a hatugságról.

2019. ápr. 1. 23:47
 12/54 anonim ***** válasza:
53%
Én nem tudok félig meddig kamuzni.Vagy teljesen őszinte vagyok,vagy teljes kamut mondok,amibe nem lehet belekötni,és a másik se jön rá. N
2019. ápr. 2. 01:22
 13/54 anonim ***** válasza:
14%

Utálják, mint a szart kérdező, magát a lebukást is, meg azt is aki lebuktatja őket. Aki meg azt írta, hogy olyan kérdésre válaszol, amilyenre akar, az ne kamuzzon, hanem inkább helyette mondja meg szépen, hogy adott kérdésre nincs hajlandósága válaszolni (nem köteles).

32/f

2019. ápr. 2. 03:11
 14/54 anonim ***** válasza:
87%
Gondolom az a tipikus bunkó vagy, aki első randin olyanokat kérdez, hogy a nő hány centis farkat tart ideálisnak meg mekkora fizetést vár el. Aztán még hisztizni is kezdesz, ha nem az elvárt választ hallod.
2019. ápr. 2. 04:57
 15/54 anonim ***** válasza:
90%

Konkrét példát írhatnál, mert így nehezem esik hinni a képességedben. XD

Az ok nélküli gyanusítás nálam szakító ok. Ha durvább hazugságon (pl megcsalás) érne, ott pedig nyilván én hibáztam.

2019. ápr. 2. 07:35
 16/54 anonim ***** válasza:
93%
Ne hagyjuk a konkrét példákat. Ahhoz már nincs tököd?
2019. ápr. 2. 08:07
 17/54 anonim ***** válasza:
93%

Az üzenet: “Nem akarok, illetve nem is tudok konkrét példákat hozni.

De a többség azért hajlamos ám hazudni.”

Hát ez nagyon vicces.

2019. ápr. 2. 08:47
 18/54 A kérdező kommentje:

1:22-es! . Az a kérdésben a kiindulási szitu, hogy hazudsz, és ő tudja. Nem tudom mi ez a nagyképű hozzáállás, hogy úgyse jon rá

4:57-es! "bunkó vagy, aki első randin olyanokat kérdez, hogy "

Nem, nem ilyesmire gondoltam.

Aki meg példát akar: Teljesen felesleges a példa. Adott a kérdés.

2019. ápr. 2. 08:53
 19/54 anonim ***** válasza:
100%

Nem felesleges a példa.

Pont azért, mert van olyan, amire már rákérdezni is bunkóság, akár sokadik randin is. Ilyen esetben őszinte választ elvárni is bunkóság.

Egyáltalán nem mindegy, hogy azt kérdezed, hogy van-e kutyája, vagy azt, hogy hány évesen menstruált először.

Úgyhogy a te kérdésed teljesen értelmetlen, az okoskodásod meg hiteltelen. Hogy a pichába tudnád, hogy mire hazudik a lány, ha azt se tudod, hogy mi a kérdésed?

Nem beszélve arról, hogy attól, hogy ő másképp gondolkodik valamiről, mint te, még nem hazudik, és nem neked lesz igazad.

2019. ápr. 2. 09:24
 20/54 A kérdező kommentje:
Szóval minden bunkóság, a hazudgáláson kívül. Értem én. Elkezdek pontozni. Visszamenőleg
2019. ápr. 2. 09:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!