Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mik voltak eddig a legnagyobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik voltak eddig a legnagyobb hazugságok, amiket hazudtak nektek internetes ismerkedésnél?

Figyelt kérdés
2019. márc. 16. 15:59
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Hogy rendes ember...

Na jo, konkrétan egyszerre azt hazudta az egyik, hogy kozel 2 méter, es 130 kg kb, de a sportos mult miatt (megjegyzem, ismerek olyat, aki 120 kg 163 cm-hez, de azert mert tenyleg ki van pattintva), szoval nincs pocakja. Gondoltam jo, nekem az sem gond, ha mackos. Hat, ha o nem üti meg a köver kategóriát, akkor nem tudom, hogy ki.... Persze en kaptam megjegyzést a 178cm/64kg paraméteremre... 😅

2019. márc. 20. 10:53
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyszercsak időközben (neten) bevallotta a pasas, hogy neki igazából kapcsolata van és abba keresett neten harmashoz lányt. De végül annyira bejöttem neki, hogy félig belém is zúgott, tehát inkább csak velem akart volna egy viszont. Hál istennek semmi sem történt köztünk.
2019. márc. 20. 10:55
 23/30 anonim ***** válasza:
Évekkel korábbi képet küldött magáról. :) Nekem ez épp elég volt ahhoz, hogy ne bízzak meg benne.
2019. márc. 20. 11:51
 24/30 anonim ***** válasza:
Rengetegszer kamuztak, a munkahelyükről, az anyagi helyzetükről. Legutóbb éppen arról, hogy így-úgy szeretne férfiként már komoly kapcsolatot, és milyen tökéletes lennék erre a célra... aztán az egész hétvégét a titokzatok külföldi jóismerőssel töltötte:DD
2019. márc. 20. 12:37
 25/30 anonim ***** válasza:

Leggyakoribb a kapcsolati státusz volt. Sokan elfelejtettek szólni, hogy van nőjük, meg fent felejtették magukat a társkeresőn...

Meg persze megesett, hogy komoly kapcsolatot kerestek, aztán miután volt is valami, felszívódtak (2 eset volt). Lehet, tényleg azt kerestek, csak épp nem velem. Bár mondjuk én akitől nem akarok semmit, azzal nem dugok. Vagy ha mégis, azt közlöm előre, hogy ennyi, és nem tovább. (Aki azzal jönne, hogy szar voltam, vagy biztos könnyen adtam magam, elmondom, fordított szitu is volt, mikor azért dobott a srác, mert nem tettem szét a lábam.)

2019. márc. 20. 12:37
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem kamuzás volt, inkább nem is tudom, ködösítés.

Róla egy messzi kép volt feltéve, vastag pufikabátban, sötétben szinte.

Én küldtem neki vagy 5 fotót. Erre ilyen enyhén ingerülten, hát hogy ez nem elég, mert nem tudja behatárolni az alkatomat, küldjek már bikinis fotót. Mondom akkor, ha tesz ki normális, látható képet, akkor küldök max. fürdőruhásat.

Erre megsértődött.

2019. márc. 20. 12:56
 27/30 anonim ***** válasza:

Elfelejtette,hogy férje van aki Németországban dolgozik,azt hazudta cisztája van Győri kórházban kezelik csak ki,kiderűlt megy a férjével szexelni. Pár hét múlva rámírt.

-A legviccesebb,öngyilkoskodott kómában fekszik de az ő face oldaláról az unokatesója irkál akinek nincs profilja.

-Általános:csak velem ismerkedik. .

2019. márc. 20. 12:57
 28/30 Noblesse Oblige ***** válasza:
Hogy el fog jönni a randira...
2019. márc. 20. 13:29
 29/30 anonim ***** válasza:
Egyszer rám írt egy nagyon szimpatikus lány, tök szép levelet írt nekem. Sokáig nem volt találkozó mert azt mondta, hogy neki ehhez idő kell. Később teltek a hetek és már nagyon szerettem volna vele találkozni. Erre azt írta, hogy nem vagyok az esete, nem jövök be neki külsőre. Miért kellett rám írnia, ha nem tetszem neki? Ez számomra egy óriási hazugság volt! Azóta várom a bocsánat kérését!
2019. márc. 20. 14:07
 30/30 anonim ***** válasza:
17%

Egyszer megbeszéltünk egy randit, és azt hazudta, eljön. A fordulat, hogy én se mentem el! Szóval volt egy megbeszélt randi, ahova egyikünk se ment el. Batthyány tér, talán 2012. Ilyen nincs, de mégis van... ezután még 2 évig szűz maradtam. Szűzként se voltam képes randira menni, és jól tettem, hogy nem mentem, mert ő se jött! Viszont ő is így gondolhatta utólag... de ha meg elmegyek, én lennék a mártír, hogy ott voltam, te hol voltál, átvertél, hahaha.

28F

2019. márc. 20. 15:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!