Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után írogattatok egymásnak kevesebbet?
Nem tudom, mar nem is emlekszem, de talan par honap utan. Tekintve hogy folyton egyutt vagyunk azota is :D
Jajj de emlekszem miket tudtunk hisztizni egymasnak az elejen ha nem valaszoltunk azonnal!!! Istenem, regi szep idok :D
Most is jo, de mosolyognom kell ezeken a “jatszmakon”.
Volt, akivel mindig is kevés volt, ott nem igazán volt minek csökkennie.
A férjemmel amióta megismertük egymást, kb ugyanannyit beszélgetünk/írogatunk, ha távol vagyunk, az évek alatt semmit sem csökkent.
Szerintem nem teljesen szükségszerű, hogy bizonyos idő múlva alábbhagy az egész napos chatelés, szerintem simán csak arról van szó, hogy ha a kapcsolat nem halad előre vagy nem bizonyul tartósnak, akkor egyszerűen elmúlik a lelkesedés és a rajongás a felekben (vagy csak egyik félben), és már nem fektet bele annyi energiát/érdeklődést, vagy nem generáltak időközben maguknak új témákat, amikről beszélni tudnának (közös ismerősök, események, tervek által), így alább hagy a dolog részükről, lassanként kihűl a kapcsolat, és ez a beszélgetősös dolog ez ennek egy tünete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!