Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az elso randi utan miert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az elso randi utan miert beszelunk kevesebbet?

Figyelt kérdés

Elotte egy hetig szinte egesz nap, randi utan napi 3x max. Meg az elso randin megbeszeltuk a masodikat.

Szerintetek ez igy normalis? Taktika, h ne tunjon tul nyomulosnak vagy csak nem akar velem annyit beszelni?

2016. márc. 21. 20:54
 1/4 anonim ***** válasza:

Vagy személyesen szeretne inkább beszélni - valljuk be, ha van rá mód (újabb randi), akkor annak van nagyobb értelme. Sok hasonló kérdésre válaszoltam már, és még mindig fenntartom:

A telefon,facebook,chat,sms, stb. (bármilyen virtuális eszköz) a következő találkozó/randi leszervezésére való, a kezdeti szakaszban. Ez nem azt jelenti, hogy nem mehet 1-1 telefon, esetleg egy-két üzenetváltás, de itt nem feltétlen érvényesül a "több-jobb" elv. Kell egy kis titokzatosság, kell, hogy időt hagyjatok egymásnak, fejlődjön/fejlődjenek az érzelmek/vonzalom. Napi 3 max az első randi után? Napi? Szerintem ne panaszkodj :) Ez is több, mint amennyi szerintem kell. Mindenesetre ne gondold túl, ha le van szervezve a következő randi, fix időpont, fix helyszín, akkor várd ki, és örülj a napi 3 max-nak, de a napi, 2 napi 1-nek is. Sok sikert kívánok nektek!

2016. márc. 21. 21:16
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2016. márc. 21. 21:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Én jártam már úgy, hogy elfogytak a témák. Vége is lett a dolognak utána pár héttel. Úgy jártunk mint a Q kontinumbeliek... Nincs téma vazzeg. Mindent elmondtunk amit lehetett.
2016. márc. 21. 21:53
 4/4 anonim ***** válasza:
büdös volt a szád.
2016. márc. 21. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!