Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak szeretik a határozott nőket?
Legalább próbáltad kicsit motiválni? A csendesebb nőket általában beszélgetésre szoktam ösztönözni, hogy aktív partner legyen, s ne a röpködő grillcsirkére várjon: kíváncsiskodok, kérdezősködök, véleményt kérdezek és a többi. Szóval részben tőled is függ, hogy mit hozol ki a másikból.
Kérdésre a válaszom a szokásos klisé: arany középút. A tutyimutyit sem szeretem, és a diktátort sem. A leírásodból ítélve nekem úgy tűnik, hogy te mindent megtettél, és mégsem tudott feloldódni a srác. Szégyellni magad tök felesleges.
Persze, hogy igen.
Legalábbis szerintem...
Vagy lehet, hogy nem?
De biztosan szeretik őket.
én is alapvetően határozott srác vok, és ebből kifojólag szeretem ha a lány is határozott (néha keresem is ezt) és igen a határozatlanokat bátoritani kell
szerintem helyesen viselkedtél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!