Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog, hogy a munkám miatt utasított vissza, mikor ő még kevesebbet keres, mint én?
Nem biztos, hogy ezért nem válaszolt neked egy teljes napig.
31/f
Honnan tudod,hogy a munkád miatt? Lehet észrevett valamit a személyiségedben ami nem tetszett neki. De egy ennél is egyszerűbb ok,hogy éppen valami családi/munkahelyi/magánéleti elfoglaltsága vagy problémája volt s emiatt nem írt.
Voltaképpen nekem sem imponálna egy olyan ember aki annyira rám van mászva,hogy egy nap is problémát okoz neki és elkezd hisztizni. Szerencséjére még idejében észrevette a defekted. Hiába,aki ismeri az emberi természetet az tudja és érzi.
Inkább szállj magadba,hogy lehet azért hisztiztél és toporzékoltál ami csak a saját buggyant elképzelésedben van. Jó hír,hogy a kisebbségi komplexus is gyógyítható! Keress fel egy pszichológust... csak most ne hívd randira :D
Független attól lehetett sűrű napja. Előfordulhat ilyesmi mással is, hogy egy nap nem tud írni. Meg kellett volna várni a másnapos vagy harmadnapot ezzel a levéllel szerintem.
31/f
elegansabb (es szamara elgondolkodtatobb) az lett volna, ha SEMMIT nem irsz.
igy neki lett igaza: tul egyszeru vagy hozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!