Hogy van ez az izomépítés dolog? Első évben sok izmot lehet felszedni, majd egyre kevesebbet. Mi van akkor ha nem nagyon szedtem fel izmot?
Figyelt kérdés
Részletezem kicsit:
Rég óta járok konditerembe, de eddig inkább csak amolyan átmozgatást csináltam.
Nem is ittam eddig semmilyen kiegészítőt, de még a kajára se figyeltem.
Jó a társaság, meg jól esett kicsit mozogni.
Most viszont úgy döntöttem, hogy rendesen kigyúrom (gyúrnám) magam a nyárra.
Utánaolvastam, van teremben 2-3 nagyobb csávó aki segítene is...
Most az a KÉRDÉSEM, hogy ugye van az, hogy 1. évben sok izmot lehet felszedni, majd egyre kevesebbet...
Nekem most mennyi esélyem van? Kb. mire számítsak?
Viszonylag gyorsan fogok fejlődni, vagy bezavar az a néhány év (nem igazán megerőltető) edzés??
2014. okt. 30. 23:01
1/3 anonim válasza:
Nem fog bezavarni, nem gépek vagyunk, amik elromlanak, és úgy maradnak. Kezd el rendesen csinálni, és figyelj a kajára. A többit nem lehet megjosolni.
3/3 A kérdező kommentje:
2.
Aha köszi. És mégis, hogy a francba találjam ki, hogy most jól edzek és ez a normális fejlődés, vagy csak izomlázam van de bas*hatom az egészet?
2014. okt. 31. 21:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!