Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Normális dolog, hogy a munkám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális dolog, hogy a munkám miatt utasított vissza, mikor ő még kevesebbet keres, mint én?

Figyelt kérdés
Ismerkedtem egy nővel, és szerintem jól alakultak a randik. Ő pszichológus, kórházban dolgozik, nettó 160 ezret keres. Én gyárban dolgozom és csak egy érettségim van. Erről a legutóbbi randin beszéltünk, és utána nem válaszolt az üzeneteimre egy teljes napig. Írtam neki egy hosszú levelet arról, hogy nem kellene lenéznie másokat, főleg, hogy annyi pénzt sem tud összehozni, hogy magát eltartsa, a fizetéséből Bp-n már egy albérletet sem lehet fenntartani (anyjánál él). Miután elolvasta, szó nélkül letiltott. Szerintetek fair? A legtöbb nő már ilyen Pesten?
2018. máj. 5. 21:01
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
81%

"akit érdekelsz, arra a leglopottabb pillanatban is áldozol néhány másodpercet jelet adni magadról."

Téves. Nem vagyunk egyformák. Én pl jobban szeretek időt szánni az ilyesmire. Ha nekem állt valaki ezzel a fssággal, hogy de csak pár pillanat meg tökömtudja, rekordsebességgel elment tőle a kedvem. Nekem ne nyivákoljon meg szabályozzon senki. Írok, mikor időm engedi. Ritkán engedte. Nekem pl olyan a munkaköröm, hogy levegőt venni se igen van időm, nenhogy csetelni.

2018. máj. 6. 01:44
 22/26 anonim ***** válasza:
0%
Egy párkapcsolat kialakítása melós és a kapcsolaton is folyamatosan dolgozni kell! Akinek meg nincs ideje, az ne akarjon párt találni magának. A tököm van már tele az olyan nőkkel, akik kétnaponta válaszolnak egy mondatban. De mit hisznek? Mikor lesz az ilyen hozzá állásból kapcsolat? Aki tényleg akar, ilyenkor folyamatosan válaszol, ergo dolgozik azon, hogy legyen belőle valami. Online szoktam ismerkedni, a metódus : Megtetszettek egymásnak, levelezés, ha instant akkor chat, utána valami személyesebb üzengető pl Viber, 2-3 nap intenzív beszélgetés és jöhet a személyes találkozó. Volt egy pár sikeres és sikertelen találkozóm is, ennyi időt fektetni a dolgokba eddig senkinek nem volt megerőltető.
2018. máj. 6. 06:48
 23/26 anonim ***** válasza:
89%

A leírás alapján a hölgy egy szóval nem mondta, hogy problémája lenne a kérdező munkájával, mégis kapott egy szívhez szóló üzenetet arról, hogy milyen gyökérnek tartja a pasi emiatt. WTF?

Ismerkedési fázisban vagytok, de már számonkéred és elhordod mindennek, ha egy napig nem válaszol? Kevés olyan idióta van, aki ezt lenyelné.

2018. máj. 6. 07:14
 24/26 anonim ***** válasza:
79%

Mert akinek nincs ideje egész nap csetelni, az már csak kétnaponta válaszolgat? Most ez komoly? Tényleg ilyen buta vagy?

2018. máj. 6. 07:30
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
23.: a kérdezőnek igen komoly kisebbségi komplexusai vannak, azért írt neki vállalhatatlan üzenetet a képzelgéseiről. De legalább hamar leolvadt a cukormáz róla.
2018. máj. 6. 09:25
 26/26 anonim ***** válasza:
96%

Bármi más miatt is lehettél unszimpatikus neki a randi után, de te rögtön ezt magyaráztad be magadnak. És egyben megírtad neki, hogy te lenézed őt, mert nem tudja magát eltartani a fizetéséből Budapesten. Lehet a stílusoddal volt baj a randin is, lejött neki, milyen komplexusos vagy és ez a levél is azt mutatja.

Talán sok doga volt. Talán azért nem válaszolt rögtön, mert azon tűnődött ,megéri -e energiát fektetni olyan kapcsolatba ahol azt érzi, mégsem erre van szüksége. De végülis megoldottad a problémáját. Ha azt mondta volna egyébként, hogy mégsem jössz be neki, te ezt akkor is a munkádra fogtad volna.

2018. máj. 6. 14:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!