Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog, hogy a munkám miatt utasított vissza, mikor ő még kevesebbet keres, mint én?
"akit érdekelsz, arra a leglopottabb pillanatban is áldozol néhány másodpercet jelet adni magadról."
Téves. Nem vagyunk egyformák. Én pl jobban szeretek időt szánni az ilyesmire. Ha nekem állt valaki ezzel a fssággal, hogy de csak pár pillanat meg tökömtudja, rekordsebességgel elment tőle a kedvem. Nekem ne nyivákoljon meg szabályozzon senki. Írok, mikor időm engedi. Ritkán engedte. Nekem pl olyan a munkaköröm, hogy levegőt venni se igen van időm, nenhogy csetelni.
A leírás alapján a hölgy egy szóval nem mondta, hogy problémája lenne a kérdező munkájával, mégis kapott egy szívhez szóló üzenetet arról, hogy milyen gyökérnek tartja a pasi emiatt. WTF?
Ismerkedési fázisban vagytok, de már számonkéred és elhordod mindennek, ha egy napig nem válaszol? Kevés olyan idióta van, aki ezt lenyelné.
Mert akinek nincs ideje egész nap csetelni, az már csak kétnaponta válaszolgat? Most ez komoly? Tényleg ilyen buta vagy?
Bármi más miatt is lehettél unszimpatikus neki a randi után, de te rögtön ezt magyaráztad be magadnak. És egyben megírtad neki, hogy te lenézed őt, mert nem tudja magát eltartani a fizetéséből Budapesten. Lehet a stílusoddal volt baj a randin is, lejött neki, milyen komplexusos vagy és ez a levél is azt mutatja.
Talán sok doga volt. Talán azért nem válaszolt rögtön, mert azon tűnődött ,megéri -e energiát fektetni olyan kapcsolatba ahol azt érzi, mégsem erre van szüksége. De végülis megoldottad a problémáját. Ha azt mondta volna egyébként, hogy mégsem jössz be neki, te ezt akkor is a munkádra fogtad volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!