Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Normális dolog, hogy a munkám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális dolog, hogy a munkám miatt utasított vissza, mikor ő még kevesebbet keres, mint én?

Figyelt kérdés
Ismerkedtem egy nővel, és szerintem jól alakultak a randik. Ő pszichológus, kórházban dolgozik, nettó 160 ezret keres. Én gyárban dolgozom és csak egy érettségim van. Erről a legutóbbi randin beszéltünk, és utána nem válaszolt az üzeneteimre egy teljes napig. Írtam neki egy hosszú levelet arról, hogy nem kellene lenéznie másokat, főleg, hogy annyi pénzt sem tud összehozni, hogy magát eltartsa, a fizetéséből Bp-n már egy albérletet sem lehet fenntartani (anyjánál él). Miután elolvasta, szó nélkül letiltott. Szerintetek fair? A legtöbb nő már ilyen Pesten?
2018. máj. 5. 21:01
1 2 3
 11/26 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
6%

Bolond voltál, hogy kiosztottad. Nem kellett volna, elkapkodtad. Majd ha pár hét múlva rád írt volna (miután feltételezhetően másik tucat hapsinál sem jött össze a terve), akkor kellett volna letiltsd.

Ja és a többi hozzászólót meg én osztanám ki: olyan nincs, barátom, hogy 24 órán belül ne tudj válaszolni valakinek interneten bármilyen platformról. 2018-at írunk, nem 1996-ot, és 10-ből 8 ember a telefonján lóg szerte a városban.

2018. máj. 5. 21:47
 12/26 anonim ***** válasza:
69%
Én is visszautasítanálak. Nem a fizetésed miatt, hanem a munkád miatt. Sajnálom, de nekem értelmiségi társ kell. Lehet leszavazni, de ez az igazság és ő is emiatt tette.
2018. máj. 5. 21:54
 13/26 anonim ***** válasza:
81%
Mondjuk legközelebb már amikor ismerkedsz (írogattok, randi előtt!) térképezd fel az igényeket. Mondjuk nem is értem, honnan tudod mennyit keres, tényleg ez volt a legfontosabb?
2018. máj. 5. 22:15
 14/26 anonim ***** válasza:
87%

Jaj a magadfajta szánonkérő suttyóktól mentsen meg az isten mindenkit. Én pl míg társkeresőztem, nem írogattam egész nap senkivel. Bazira nem értem ám rá mást szórakoztatni. Aki zokon vette, azt gyorsan koccoltam. Az én saját időmmel nem számolok el senkinek. Ki vagy te, hogy egyből válaszolni kell neked? Tán nem bírod kivárni a sorod? Szerinted másnak annyi a dolga egész nap, hogy a te üzeneteidet lesse?

Nem is értem, az ilyenek mit gondolnak..

2018. máj. 5. 22:23
 15/26 anonim ***** válasza:
87%

Míg neked valószínűleg megtiltják, hogy a gyárban munka közben telefonálj, neki valószínűleg sok az elfoglaltsága, azért nem lóg egész nap a neten. Érzed a különbséget?

A modorod nem megnyerő, egy ilyen levél után én sem foglalkoznék veled.

2018. máj. 5. 23:17
 16/26 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
1%
#14: Elhiszed, hogy le se fosnám az egészet? Arra céloztam, hogy akit érdekelsz, arra a leglopottabb pillanatban is áldozol néhány másodpercet jelet adni magadról. Ki nem állhatok számon kérni bármit is bárkitől. Felőlem tucatnyi 2 méteres benga fekával is eltölthetnéd az estédet, legfeljebb kotont húznék, ha hazaérsz, s befekszel mellém. Másnap majd megbeszélnénk, hogy költöztetőt hívjunk-e, vagy elég lesz a csomagjaidnak egy taxi.
2018. máj. 5. 23:52
 17/26 anonim ***** válasza:
14%
Nettó 160 pszichológusként? Elég karcsú :) Ahogy az egyik válaszoló írta,biztos értelmiségi társ kell neki. Értelmesen eltudnak beszélgetni arról,hogy hiába tanultak, akár ki is törölhetik a papírjukkal,amivel megkeresnek kemény 160 nettót. :)
2018. máj. 5. 23:54
 18/26 anonim ***** válasza:
93%

Most te tényleg csodálkozol, hogy letiltott?

Valóban nem ütöd meg a színvonalat, amit elvár.

2018. máj. 6. 00:00
 19/26 peca1000 ***** válasza:
78%
Elhamarkodtad. Én randiztam úgy egy csajjal, közöltem vele, hogy a Vodafone- nál vagyok eladó, és csak érettségim van. Zavarja e? Nem. Megkérdeztem, ő mivel foglalkozik. Először nem akarta elmondani, mert félt, hogy felállok, és otthagyom, mint a többi férfi. Aztán kibökte, hogy a Miniszterelnöki hivatal osztályvezető helyettese. Engem nem zavart, nézett is nagyot, és nagyon megkönnyebbült. Hiába diplomás ő, és vagy 7X annyit keresett,mint én. A legtöbb férfit ezt nem tolerálnà, hogy egy nő jóval több pénzt visz haza, mint ő.
2018. máj. 6. 00:35
 20/26 anonim ***** válasza:
0%

Te se reagáltad le jól,maradjunk ennyiben!Ha nem válaszol,hagyni kell a francba,akármilyen rosszul is esik.

Ha ennyi gerinc nincs egy nőben,vagy bárkiben,hogy élőben megmondja,hogy bocs,nem,azzal nem érdemes foglalkozni.

Meg minek pazaroltál akár egy sort is egy olyan nőre,aki lenéz a munkád miatt?Írom nőként.

2018. máj. 6. 00:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!