Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, ismerkednétek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ismerkednétek olyan férfivel, aki kevesebbet keres nálatok?

Figyelt kérdés

Mindegy, hogy mennyivel, csak kevesebbet. Gondot okozna, és visszautasítanátok az ismerkedési szándékát, vagy ettől függetlenül még találkoznátok vele?

Mi az a pénzbeli különbség, amire már azt mondanátok, hogy nem adtok még esélyt sem?

2016. febr. 14. 18:26
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
69%
Ismerkedési szándékát? Ha még az ismerkedésig sem jutottatok el, honban tudhatná hogy mennyit keresel?
2016. febr. 14. 18:29
 2/31 anonim ***** válasza:
Egek...
2016. febr. 14. 18:31
 3/31 anonim ***** válasza:
75%

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem nem a fizetése szokott lenni az első kérdésem.. sőt, ami azt illeti ezt még soha nem kérdeztem meg senkitől, még a saját apámtól se.

A párom fizetését is csak azért tudom, mert egyszer előttem került szóba ez. Tudtam, hogy nem keres rosszul (már régóta ismertem és elég jó szakmát választottunk), de hogy pontosan mennyit, arról fogalmam nem volt.

A két nővéremét tudom, mert egy fizetésemeléssel anno büszkélkedtek. Tudom az egyik sógoromét, mert az is elhangzott egyszer úgy, hogy ott voltam, bár már nem emlékszem rá.. másik sógoromét nem tudom, illetve a saját apámét sem, csupán nagyságrendileg tudom.

Szóval sose értettem ezt a fizetés kérdést..

4/31 A kérdező kommentje:
Mondjuk munkatársak, vagy anno sokat beszéltek neten, mint barátok, vagy csak egyszerűen tudja a másik, hogy egy olyan pozícióban mennyit lehet keresni, stb.
 5/31 anonim ***** válasza:
59%
Oh my fkin god...inkabb megyek is vissza medieval total warozni, ott legalabb nem rombolodik agyilag
2016. febr. 14. 18:33
 6/31 anonim ***** válasza:
51%

Hát én a munkatársaimét se tudom.. Szerintem ez abszolút magánügy, semmi köze hozzá a másiknak.

Egyébként persze, lehet következtetni, pl. foglalkozásból. De ott sem a fizetés, ami hátráltatna, hanem inkább a világszemlélet..

2016. febr. 14. 18:34
 7/31 anonim ***** válasza:
51%
Mindenkinek változhat a fizetése lefelé és felfelé is. Ha intelligens, tenni akaró ember, akkor nem zavar. Átmeneti anyagi problémája is lehet bárkinek, pl. egy rossz üzleti döntés miatt. Azért nyilván nem tartanék el egy lusta embert.
2016. febr. 14. 18:37
 8/31 A kérdező kommentje:

Nyilván én sem úgy értettem, hogy egy férfi leszólít egy nőt, és egyből a fizetését mondja köszönés után. Hanem a sokadik találkozás után, mikor már kicsit jobban megnyílik mindkét fél, és akkor előkerülne ez a téma.

Mert lehet itt atyaégezni, de lássuk be, hogy ha egy nő keres mondjuk nettó 300-at, majd leszólítja egy gyári munkás, aki keres legjobb esetben 100-at, akkor számomra nem az az életszerű, hogy a nő a férfi nyakába ugrik, főleg a mai anyagias világban.

2016. febr. 14. 18:40
 9/31 anonim ***** válasza:
#4 szóval már krvra ismerik egymást, így nem az ismerkedésnék tartanak (itt a krvra szót nem úgy kell érteni hogy nagyon). Amennyiben veled fordult elő olyan hogy valaki visszautasította az ismerkedési szándékodat, az valószínűleg nem a fizetésed miatt volt, hanem valami másért.
2016. febr. 14. 18:42
 10/31 A kérdező kommentje:
Nem utasított vissza senki, nem ezért írtam ki a kérdést, egyszerűen csak kíváncsiságból. De azért örülök, hogy sikerült megragadnod a kérdés lényegét, és egyfolytában azon lovagolni, hogy ez nem lehetséges ismerkedési fázisban.
2016. febr. 14. 18:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!