Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, ismerkednétek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ismerkednétek olyan férfivel, aki kevesebbet keres nálatok?

Figyelt kérdés

Mindegy, hogy mennyivel, csak kevesebbet. Gondot okozna, és visszautasítanátok az ismerkedési szándékát, vagy ettől függetlenül még találkoznátok vele?

Mi az a pénzbeli különbség, amire már azt mondanátok, hogy nem adtok még esélyt sem?

2016. febr. 14. 18:26
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

#18 na már megint egy megmondóember. Áruld már el, mit lehet tanulni, amihez nem kell diploma, és megkeresel vele 160e-et nettóban?

Nem is az a kérdés, hogy mit, hanem hogy hol tudsz vele elhelyezkedni. Csak mert nekem 3 szakmám van, és nem tudok bejutni egy szakmabeli helyre, pedig nem is várom el az elején, 0 tudással a nettó 160e-et.

Persze másik oldalról könnyű okoskodni, és játszani a megmondóembert.

Arról, hogy a tanulás sem 2 Ft ne is beszéljünk. Egy valamire való tanfolyam 500+e-nél kezdődik.

2016. febr. 14. 19:12
 22/31 anonim ***** válasza:
#20 a kérdezőnek. Teljesen távol áll a valóságtól egy olyan példa hogy valaki ismerkedni akar a másikkal, de az már tudja hogy hol dolgozik és mennyit keres.
2016. febr. 14. 19:14
 23/31 A kérdező kommentje:

#18 Nekem is volt már ilyen szituációban részem. Igaz nekem nincs diplomám, így a fizetésem sincs az egekben, de a havi 190 megvan azért irodai munkával, aminek én örülök, mivel voltam anno gyári munkás is pl, ha már az előbb ezt említettem példának. De előző barátnőmtől minden nap azt kellett hallgatnom, hogy neki mennyire nem tetszik, hogy többet keresek nála. Mintha én lettem volna a hibás ezért. Szóval átérzem. :)

#19 Erre nem tudhatom a választ, hisz nem ismerlek, nem tudom, hogy néznek rád most. Ha mindenki oda-vissza van érted jelenleg, akkor nyilván nem lenne értelme változtatni bármin is, ha nem, akkor pedig lehet, hogy lenne értelme. Ezt sosem fogjuk megtudni.

2016. febr. 14. 19:16
 24/31 anonim ***** válasza:
#21 nem az vagyok akit kérdeztél, de kerestem már dohányboltban egy hónap alatt nettó 150-et. Bár abban a hónapban 18 napot dolgoztam.
2016. febr. 14. 19:17
 25/31 anonim ***** válasza:

Értem én, hogy 3 szakmád van, meg sokak vannak így, és nincs munkájuk, de mi a szarért sírtok?! 500+ a tanfolyam?

Mérnökként végeztem, 2 félévet fizettem az egyetemnek, mert balfsz voltam és csúsztam (200ezer volt összesen, kreditalapú), aztán most nettó 300+ mérnök fizum van.

Szóval azért nem kell sírni, hogy hát drága a képzés. Nem, nem feltétlenül drága. Amúgy az egyetem is fizetett nekem a jól sikerült féléveim után ösztöndíjat..

2016. febr. 14. 19:18
 26/31 anonim ***** válasza:
És egyébként egy jó szakmával sincsen probléma, meg alapvetően legyen szó bármilyen munkával, nincs vele probléma, ha az adott illetőt ez kielégíti, de azért az rendesen felcseszi az agyam, amikor tanfolyam árakról sír valaki... Igen, drága tanfolyamok vannak, de egészen könnyen meg lehetett volna kerülni őket.
2016. febr. 14. 19:20
 27/31 anonim ***** válasza:
Barátom ha 3 szakmával nem tudzs elhelyezkedni valamit nagyon rosszul csinálsz. Már egyetem mellett gyakornokként is nettó 180-at kerestem... A 160 egyáltalán nem elérhetetlen cél, még büfészakon sem.
2016. febr. 14. 19:35
 28/31 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt egyszerű az elmúlt 10 évem munka terén, lassan léptem előre, voltam munkanélküli, de nem rekedtem meg, és vannak még terveim. Van egy határ, ami alatt már zavarna, mivel egyrészt nem szeretném, ha egy felnőtt férfi velem akarná eltartatni magát, másrészt hosszú távra tervezek, és családban gondolkodom, gyerekkel. Nyilván nem ez az első kérdéseim egyike, de hosszú távon lényeges kérdés, hogy miképp tudunk megélni akkor is, ha netán én elmegyek szülni (kíváncsiságból nemrég ránéztem egy kalkulátorra, mennyi esne ki ebben az esetben). Én úgy gondolom, nálam az én fizetésem a minimum a másik féltől is hosszú távon, de legalább a törekvés legyen meg, ha valakinek épp ez a szint nincs meg egyelőre, de akarja elérni, és tegyen érte. Én is tettem azért, hogy idáig eljussak, nem beleültettek egy pozícióba pályakezdőként.
2016. febr. 14. 19:56
 29/31 anonim ***** válasza:
Igen.
2016. febr. 14. 20:33
 30/31 anonim ***** válasza:

Pár hónap múlva fogok eggyel összeköltözni. Ő nettó 120-at keres, én 210-et.

Ami nálam már kizáró ok lenne, az a közmunka (Bp-n lakom, budapestiekkel ismerkedem, itt azért minimálbérrel aki akar, az el tud helyezkedni... mert nyilván vannak olyan területek az országban, ahol tényleg annyira nehéz munkát találni, csak én nem ott keresgélek, ugye) meg a munkanélküli segílyen élők.

2016. febr. 15. 20:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!