Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, ismerkednétek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ismerkednétek olyan férfivel, aki kevesebbet keres nálatok?

Figyelt kérdés

Mindegy, hogy mennyivel, csak kevesebbet. Gondot okozna, és visszautasítanátok az ismerkedési szándékát, vagy ettől függetlenül még találkoznátok vele?

Mi az a pénzbeli különbség, amire már azt mondanátok, hogy nem adtok még esélyt sem?

2016. febr. 14. 18:26
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
A kérdésbenazt írtad hogy mindegy mennyivel, erre most hozol 2 totál szélsőséges példát.
2016. febr. 14. 18:44
 12/31 A kérdező kommentje:
A mindegy szó szerintem magában foglalja a szélsőséges esetek lehetőségét is.
2016. febr. 14. 18:49
 13/31 anonim ***** válasza:

A gyári munkás példádra kitérve... Igen, ha leszólít egy gyári munkás, akkor elhajtom. Nem a fizetése miatt, hanem mert nem kell nekem egy gyári munkás.

Nagyon sokat tanultam, küzdöttem, törekszem az előrelépésért, képzem magam, hogy fejlődjek, hogy jobb legyek a szakmámban, stb.. Magamhoz hasonló párt keresek.

Aki nettó 300at keres, az magához hasonlót keres..és ez nem a gyári munkás. És mondom, nem a 100ezres fizuval van a probléma.

2016. febr. 14. 18:50
 14/31 anonim ***** válasza:

"hogy ha egy nő keres mondjuk nettó 300-at, majd leszólítja egy gyári munkás,"

Nem a pénz miatt, az csak következmény. Diplomás nő nyilván ritkán akar olyan párt, akinek jó esetben is csak érettségije van.

2016. febr. 14. 18:52
 15/31 anonim ***** válasza:

#11-nek pedig igaza van..

Nem zavarna, ha valaki nálam kevesebbet keres. Van egy nagyon szimpatikus kollégám, jól kijövünk, sok a közös bennünk, akár jó páros is lehetnénk. Fogalmam sincs mennyit keres, de ha kevesebbet, nem probléma. Mert "azonos szinten" állunk.

Nővérem és sógorom is mérnökök, ugyanaz a szakmájuk. A sógorom 230 + caf. keres már vagy 5 éve, míg a nővérem kezdőfizetése 300 + caf. volt. Szerinted érdekli ez őket?!

2016. febr. 14. 18:54
 16/31 anonim ***** válasza:
Igen ismerkednék. Nem a pénz dönti el nálam kivel kezdek kapcsolatba..
2016. febr. 14. 18:56
 17/31 A kérdező kommentje:

A kérdés kiírásakor én sem a szélsőségekre voltam kíváncsi, csak egy példát írtam le. Csak érdekel, hogy egy nő hogyan gondolkodik ilyen esetben, mit tart fontosabbnak ismerkedéskor, a vonzalmat, vagy a pénzt, vagy hogy a kettő milyen arányban oszlik meg.

Köszönöm az eddigi válaszokat.

2016. febr. 14. 19:01
 18/31 anonim ***** válasza:
Én elég jól keresek de nem zavarna ha a pasi kevesebbet keresne nálam. Azért azt elvárom hogy egy diplomás átlagfizut (nettó 160 körül) haza bírjon hozni. Aki akar az képes tanulni és munkát találni is, az életképtelen nyafogók meg nem tudnak érdekelni. Sajnos volt már abból probléma, hogy a barátom kisebbségi komplexussal küzdött mellettem, mert többet kerestem és ez mindenre rányomta a bélyegét. Így annak örülnék a legjobban ha legalább annyit keresne mint én vagy többet, hogy ez NEKI ne legyen probléma. Nem igazán van közöm amúgy ahhoz hogy mennyit keres, mivel nem akarom eltartatni magam, önálló független nő vagyok :D
2016. febr. 14. 19:05
 19/31 anonim ***** válasza:
Ha visszamegyek a múltba és megváltoztatom az életem akkor másképpen tekintenek rám az emberek? És kérlek ne lovagolj azon hogy az időutazás hogy lehetséges.
2016. febr. 14. 19:07
 20/31 anonim ***** válasza:
#19 Ez kinek szólt?
2016. febr. 14. 19:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!