Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti kezdenétek olyan férfival,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti kezdenétek olyan férfival, aki jól kijön a fizetéséből, nem egyik hónapról a másikra él, de csak 550. 000 forintot keres?

Figyelt kérdés

2019. jan. 23. 12:17
1 2 3 4 5 6
 41/52 A kérdező kommentje:
Pedig ha szívesen költi rád, akkor elfogadhatod. Tudom, vannak olyanok, akik ezt utána meg felhántorgatják, hogy bezzeg mennyit költöttek rád.
2019. jan. 23. 18:47
 42/52 anonim ***** válasza:
100%
Mi a foglalkozásod?
2019. jan. 23. 19:09
 43/52 A kérdező kommentje:
Alkalmazott vagyok, IT.
2019. jan. 23. 19:14
 44/52 anonim ***** válasza:
77%
Nem,mert hülye kérdéseket tesz fel.
2019. jan. 23. 19:34
 45/52 anonim ***** válasza:
70%

Mi az, hogy 'CSAK' ??(550E Ft-ot keres)

Ő az én szememben egy nagyon gazdag ember. Egyébként se a pénztárcáját nézem, ha párkapcsolatra , igazi társra vágyom. Szeressük egymást, aztán majd max ha nincs, akkor közösen előteremtünk mindent; max szűkölködünk, ha nem megy; viszont olyannal, aki pénzes, de pl nincs közöttünk semmiféle érzelmi kötelék, és lehet, hogy még bunkó is, azzal egyáltalán nem jönnék össze. Akivel meg jól kijövünk , összepasszolunk lelkileg is, azzal inkább megéri kicsit szerényebb körülmények között élni, mint egy gazdag emberrel, akivel pl alig bírjuk elviselni egymást. Egyébként, ha dögös is, cuki is a személyisége, intelligens is; akkor ha pénze is van, az már csak ilyen extra. Párválasztásnál nekem ez egyáltalán nem szempont. Amúgy nem értem, miért aggódik valaki 550ezres fizetés mellett; amikor kétszer annyit keres, mint mások. Ennyi fizetéssel ő egy gazdag ember. Egyébként nem értem, miért nem szeretet alapú kapcsolatokkal /kapcsolatokba akarnak az emberek összejönni. Sokkal jobb. És ha még van mellette pénz is, az csak egy plusz dolog, de nem szempont. Tehát ha nincs pénz, akkor nem megyünk minden évben nyaralni, megyünk mondjuk csak 5évente, vagy ahogy kijön. És nem is kell a leg luxusabb helyekre menni. Szeressük egymást, éljünk egymás mellett boldogan, és a párválasztásnál meg ne a pénz, ne az anyagi szempont domináljon, sőt , annak még nem is szabadna szempontnak lennie. A szeretet alapú kapcsolatokban hiszek, ahol nem befolyásolja az összejövést, vagy össze nem jövést a tagok keresete.

2019. jan. 23. 19:40
 46/52 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, nagyon jó lenne, ha többen gondolkodnának így!
2019. jan. 23. 19:47
 47/52 anonim ***** válasza:
68%
Az utolsó válaszolóval nagyon egyetértek, kb én is ugyanezt tudnám leírni!
2019. jan. 23. 21:14
 48/52 anonim ***** válasza:
82%
ennyit én is szeretnék keresni és akkor a büdös életben nem kellene mellém senkinek beszállnia :D
2019. jan. 24. 08:06
 49/52 anonim ***** válasza:
70%

Remélem soha nem lesz barátnőd.

Legfeljebb prostikra elköltheted.

2019. jan. 24. 11:28
 50/52 anonim ***** válasza:
70%
Ember mi van veled? Én 7 napból 6-ot dolgozom éjjel nappal és keresek 160ezret. Te meg panaszkodsz hogy csak 550-et? Agyhalott banda
2019. jan. 24. 12:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!