Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kezdenétek olyan férfival, aki jól kijön a fizetéséből, nem egyik hónapról a másikra él, de csak 550. 000 forintot keres?
Nem te tehetsz róla :/
Csak bicskanyitogató, amikor valaki a több, mint fél milliójával panaszkodik, hogy kevés :(
El ne hidd azt a 800-at..
Amúgy ha már így indulsz neki, hogy "kezdenétek-", csak aranyásókat fogsz találni.
Kezdenék vele. De csak akkor, ha kedves és udvarias. A pénze nem érdekel. Legyen annyija, hogy ne nekem kelljen eltartani, és tudjunk spórolni.
Később lehet, hogy részéről problémás lenne a dolog és elhagyna.
Az én fizum (szintén pedagógusként) 164000 nettó. Jártam már tehetősebb emberrel, akinek nettó 400-500 volt a fizuja, mellé ilyen-olyan utalvány meg kártya meg miafityfene, és állandóan drága helyekre akartak menni. Pl. állatkert, hajókázás, ilyen-olyan utazás... Ha csak az állatkertet nézzük, 3000 a beugró... oda elutazni vonat+bkv=kb.2000... És aznap még nem ettem...
Nah, ilyenkor jöttek a szakítások, mivel mellettem nem tudták azt csinálni, amit megszoktak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!