Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kezdenétek olyan férfival, aki jól kijön a fizetéséből, nem egyik hónapról a másikra él, de csak 550. 000 forintot keres?
Figyelt kérdés
2019. jan. 23. 12:17
11/52 A kérdező kommentje:
#4es, pont ettől félek.
2019. jan. 23. 13:04
12/52 anonim válasza:
#6, "5-ős mi az az átlag max?"
Leírtam, nettó 300.000.- Ft a max. a mi cégünknél és környezetünkben
13/52 anonim válasza:
Keress olyan nőt aki sokkal kevesebbet keres nàlad,vagy aki háztartásbeli szeretne lenni,és akkor biztos nem lesz baj.Nyugi talâlsz valahol biztos
15/52 A kérdező kommentje:
Semmi beugratós nincs benne, érdekelnek a válaszok.
2019. jan. 23. 13:18
16/52 anonim válasza:
Nőfüggő a dolog. Én nem kezdenék, mert sose fogok ennyit keresni és zavarna, hogy a másik igen.
17/52 A kérdező kommentje:
#16 - ilyenre nem is gondoltam, hogy a keresett összeg túl nagy is lehet... Köszi a normális hozzászólást.
2019. jan. 23. 13:22
19/52 A kérdező kommentje:
Mi benne a provokatív?
2019. jan. 23. 13:56
20/52 anonim válasza:
Hogy más keres 100 ezret,te meg 550 miatt siránkodsz.Undorító burzsuj disznó vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!