Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok kezdenétek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok kezdenétek egy olyan pasival akinek vannak hisztirohamai?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, hogy amikor nem tud valamire megoldást találni akkor elkezd toporzékolni, dobálni, kínjába sírni, üvölteni. Ezt tudnátok tolerálni?
2018. máj. 27. 17:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem.
2018. máj. 27. 17:20
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha valamit nem tud megldani, kérjen segítséget.
2018. máj. 27. 17:31
 3/11 anonim ***** válasza:
nem
2018. máj. 27. 17:32
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Tudod ki bírna elviselni ilyen hisztit, egy gyerektől is idegesítő, nemhogy felnőtt férfitől.
2018. máj. 27. 17:33
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem, csak 6 év felettiekkel kezdek.
2018. máj. 27. 17:42
 6/11 anonim ***** válasza:
Nagyon megijednék, hogy mikor lesz ez rosszabb és hogy tudunk mi együtt élni. Komolyan félnék, hogy az életemet pokollá tenné, minden feladat rám hárulna és igazából magányos lennék, mert állandóan nekem kéne az erősnek lenni. Nem szakítanék az elsőnél, adnék időt, hátha változik, még talán segítenék is, de nem tudnám elfogadni. Kínos és ijesztő egyszerre.
2018. máj. 27. 17:48
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy létezik ilyen felnőtt férfi, ha mégis, akkor kezeltesse magát, én menekülnék tőle.
2018. máj. 27. 17:49
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha ilyen lenne a vágyálmom,szétnéznék az óvodában,csak másmilyen viszony lenne,különben lecsuknának.
2018. máj. 27. 17:50
 9/11 anonim ***** válasza:

Biztosan nem. Egyrészt ez nem felnőtt férfihoz méltó viselkedés, másrészt mivel nekem extra békés természetem van, nem húzom fel magam, ha valami probléma van és hamar túlteszem magam dolgokon, nem passzolnánk egymáshoz.

huszonéves L

2018. máj. 27. 20:02
 10/11 anonim ***** válasza:
Jesszusom, biztos, hogy nem. Társat keresek, nem gyereket.
2018. máj. 29. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!