Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti kezdenétek vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti kezdenétek vele?

Figyelt kérdés
Itt állok 28 évesen,és van egy 22 éves barátnőm. Picit komolytalanabb nálam,de nincs baj vele, kezdek beleszeretni. Amúgy három hónapja vagyunk együtt. Bemutatott a barátainak, de a legjobb barátja az exe.... sokat lóg vele,és engem is hív,meg mostanában az exnek az új barátnője is velünk van. Alapból féltékeny típus vagyok, és akárhogy próbáltam elfogadni a srácot nem megy. A barátnőm nem korlátozom mert akkor kiakad,és nem tudja elviselni és elveszíteni meg nem akarom. A srác poénból szokott olyanokat mondani,hogy na majd ha szakítunk akkor végre elveheti, meg csak akkor lesz gyereke ha az a barátnőmtől lesz. De mindezt persze poén szinten. Mondtam a páromnak,hogy ez zavar engem,de csak annyit reagált,hogy ne féltékenykedjek szeret engem. Nem akarok már játszadozni, szeretnék egy komoly barátnőt. Ez a lány megfelel ennek a célnak,vagy ti inkább hagynátok? Hogy vennétek rá,hogy értsen meg? Vagy én reagálom túl?

2017. szept. 11. 18:51
 1/5 anonim ***** válasza:
90%
Gyerekes.Használd-dobd el kategória.
2017. szept. 11. 18:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem a te tarsasagod. Ahogy a csaj sem. Szerintem ne eroltesd.
2017. szept. 11. 18:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Rólad állit ki bizonyítványt hogy nem találtál jobbat:D
2017. szept. 11. 18:56
 4/5 A kérdező kommentje:
Azért az erős túlzás,hogy nem találtam jobbat. Remek lány, házias,okos,és minden olyan tulajdonsága megvan amit én fontosnak tartok egy nőben egyedül a baráti társasága zavar. Az meg hogy komolytalanabb..úgy állok hozzá,hogy még érhet.
2017. szept. 11. 18:58
 5/5 anonim válasza:

Szia! Szerintem olyan nincs, hogy "túlreagálod", mert ha zavar akkor zavar és neked elsősorban a saját boldogságodnak kellene! a legfontosabbnak lennie.

A küldetés az lenne hogy a párod tudtára hozod az érzéseidet amit mondjuk először elég csak megemlítened egyszer,kétszer majd ha nem igazán változnak a dolgok ("veszi a lapot") akkor le kell ülnötök mert ezek szerint nem értette meg hogy mennyire fontos ez neked.

Sajna lehet hogy kénytelen leszel olyan világos lenni amennyire csak lehet.

Egy kapcsolatnak előnyösnek kell lennie mindkét fél számára, nem azért van hogy kényelmetlenül érrezük magunkat, azért meg pláne nem, hogy eltűrjünk dolgokat a másik boldogságáért....

Én pl a Te helyedben biztosan elköszönnék tőle, ha miután világosan elmagyaráztam neki az érzéseimet (nem csak "utalgattam") sem változtatna a dolgokon.

Ehhez még az is hozzá adódik hogy 28 vagy, ami talán jóval közelebb van a komolyabb korosztályhoz mint a 22.

Várni hogy "érjen" pedig nem nagyon éri meg jelenleg a Te szempontodból, csak ha valóban nagyon jó nő, tehát neked kell mérlegelned.

Most ahogy ezt írom én is arra jutottam mint egy előttem szóló, hogy amíg nem találsz "jobbat" addig sajna ki kell használnod de ő is láthatóan ezt teszi.... a kapcsolatok is a kölcsönös kihasználásra épülnek.. na érted.

Én ebből nem tartanálak féltékenynek, nekem normális reakciónak tűnik de ugye én nem ismerlek..

+Olyan érzésem van hogy a lány benne lenne egy é. hármasban. A leírásból pedig valóban használd-dobd el-nek hangzik...

2017. szept. 11. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!