Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nő/lányok, ha egy nálatok fiatalabbnak kinéző srác, csapná nektek a szelet, mit kezdenétek vele?
Figyelt kérdés
2016. márc. 16. 17:28
1/6 anonim válasza:
A pasimat 23-nak neztem ismerkedesunkkor, en akkor 30 voltam. Aztan kiderult par hetre ra, amikor rakerdeztem, h idosebb nalam par evvel. Szoval nem zavart volna.
N
2/6 A kérdező kommentje:
*nők
2016. márc. 16. 17:36
3/6 anonim válasza:
ha kiskorú vagy ilyesmi, esélytelen, de amúgy is az idősebb pasik jönnek be valamiért, 30+
25N
4/6 anonim válasza:
Necces... Ha iszonyú helyes és cuki meggondolnám, talán lehetne egy kis entyem-pentyem. Legyezné a hiúságom :D
Egyébként a 30+ -os félisteneknél alább nem adom. Mondjuk volt egy több mint barátom, aki 28 évesen simán 17-nek néz ki, de max. 19-nek, na ő aztán igen... Ha ő akarna vmit... de az a hajó elúszott.
21/L
5/6 anonim válasza:
Mivel én magam se nézek ki 10 évvel idősebbnek a koromnál,jól fogadnám a közeledését.Ha sokkal idősebb lenne,legalább nem lenne feltűnő.
6/6 anonim válasza:
Párom kb úgy néz ki, mint egy himnazista, annak ellenére, hogy 23 éves. No én sem panaszkodom ilyen téren, legtöbben nem néznek 18 évesnél idősebbnek. Azon szoktunk nevetni, mikor meglátjuk a tükörképünket valahol, hogy ki ez a 2 kis tini :) Bár én alapból szeretem a fiatalabb pasikat (kinézetre), szóval ez nálam kifejezetten előny
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!