Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk! Ti olyan lánnyal járnáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti olyan lánnyal járnátok, kezdenétek kapcsolatot, akit már szerettek? Mármint ha már szerelmesek vagytok belé, akkor jöttök össze vele? 21n

Figyelt kérdés
Kinél hogy is van ez?
2015. szept. 3. 14:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez attól függ mit kaptam akkor tőle, mennyire szenvedtem meg.
2015. szept. 3. 14:13
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem logikus valakivel együtt lenni egy bizonyos szint alatt.

E szintü ismeretség alatt nálam nincs szerelem kialakulva.

2015. szept. 3. 14:13
 3/5 Blade Bone ***** válasza:
Hogy legyek szerelmes ha nem ismerem? Ha ismerem és barátok vagyunk, miközben szeretem, úgy igen, csak akkor neki lépnie kell.
2015. szept. 3. 14:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Össze vissza beszélsz :)

Ha nem ismerem az illetőt, akkro ott kezdődik a történet, hogy meglátjuk egymást és ha minden jól megy akkor megismerem őt, ő is engem, és ha szimpatikusak vagyunk egymásnak akkor elkezdődhet valami.

Nincs mindig egyből szerelem a legelején.

Nem adatik meg mindenkinek , hogy baráti körből ismerje a másikat régebbről, vagy egy régi jó barát legyen azaz ember.

2015. szept. 3. 18:38
 5/5 anonim ***** válasza:
simán
2015. szept. 4. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!