Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti kezdenétek olyan csajjal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti kezdenétek olyan csajjal akiről az terjeng, hogy lesz*pott valakit egy Sound bérletért?

Figyelt kérdés
2017. jún. 16. 14:44
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkiről minden terjedhet. Nyilván ha tényleg megtette, akkor nem. Viszont ezt nehéz ellenőrizni, szóval egyedi mérlegelést igényel, hogy mennyire érdemes helyt adni az ilyen pletykáknak.
2017. jún. 16. 14:46
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Rólam is terjedt már mindenféle dolog, hogy mekkora ótvar ribi vagyok, még az is, hogy gombás lettem, mert olyan igénytelen vagyok, és igénytelen csávókkal feküdtem össze. Annyi elárulok, hogy szűz voltam, amikor ezek terjedtek. :D

Kezeld fenntartásokkal az ilyen pletykákat!

2017. jún. 16. 14:46
 3/17 anonim ***** válasza:
49%

Kevesebbért is szopnak meg ezt úgysem fogja egyik lány sem az orrodra kötni.

Szerintem, ha a lányok többsége, ha minden ilyen vagy hasonló múltban tett szexuális dolgát elmondaná akkor a lányok 10%-ának lenne csak kapcsolata.

2017. jún. 16. 14:47
 4/17 anonim ***** válasza:
57%
Aki ilyen fesztiválozós kategória, azzal elvből sem kezdenék, sem diszkós, sem koncertes típussal. Szóval nem. Az, hogy még lotyó is mellette, nem sokat segít a kérdésen.
2017. jún. 16. 15:16
 5/17 anonim ***** válasza:
32%
Állítólag qrvából lesz a legjobb feleség!:)
2017. jún. 16. 15:32
 6/17 anonim ***** válasza:
0%
#4 egyetértek!
2017. jún. 16. 15:33
 7/17 Sunshinedoll ***** válasza:
50%
Más lányok meg ingyen szopnak le pasikat, akik aztán jól ott hagyják őket, mint macskát sz-rni, ez a lány legalább kapott érte valamit, jó neki.
2017. jún. 16. 15:51
 8/17 anonim ***** válasza:
77%

Mese.

Ha valakit le akarnak szopni, mert szexuálisan erre vágynak akkor le is szopják. Hogy járt-e érte bérlet az már csak egy plusz minősítő körülmény.

2017. jún. 16. 15:56
 9/17 anonim ***** válasza:
0%

5

Csakhogy ez egy baromság!

2017. jún. 16. 16:27
 10/17 anonim ***** válasza:
25%
Leszopatnám
2017. jún. 16. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!