Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekes ferfival vagy nővel kezdenetek kapcsolatot?
a kérdés adott, én egy fiatal 20 éves nő vagyok, nyilván nincs gyerekem, de nem is felel tétlen ugralnek érte ha egy olyan ember kezdene ki velem akinek már van...
ti mit gondoltok erről?
Sajátot sem szeretnék, másét szintén nem.
Sajnálom, nekem nem működne
Sajnos én azt látom a környezetemben, hogy a "gyerekes férfi" az többnyire olyan elvált pasit jelent, akinek nem csak a házasságát sikerült el..nia, de a gyerekei se érdeklik már. Többsége siránkozik, hogy milyen sok a gyerektartás, meg veri magát arra, ha havonta pár órára nála vannak a srácok, és a kanapén nézik a tévét, amíg apuka a neten lóg. És ettől már meggyőződése, hogy ő mennyire remek apuka, és férjként is az isten lába.
Nekem sajnos reflexből kiütéseim lesznek az ilyenektől, és kiver a víz a gondolatra, hogy bármi komolyat akarjak tőle.
Az a férfi pedig nagyon-nagyon ritka példány, aki apaként képes helytállni válás után, és nem elrettentő példaként szolgál, hogy miért ne szülj soha gyereket, legalább is neki.
Ettől még laza kapcsolatra gondolom alkalmas lehet, csak én már nem ilyeneket keresek.
Nővel kizárt, egyszer már befürödtem vele, és gyanítom, minden nő ebben az esetben csak ezért keres kapcsolatot:
Egyedül nem képes szponzorálni a kölkét, pláne saját magát. Ráadásul idősebb is már, normális pasas fiatalabb, gyermektelen nőt választ. Ezt teszem én is, gyerekes nőtől isten irgalmazzon még egyszer.
Ugyanakkor meg zsigerből gyűlöli már a férfiakat, egyértelmű, csak a megélhetése miatt akar magának valami hétvégi pótapuka szponzort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!