Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdenétek olyannal emberrel kapcsolatot aki belül nagyon sokat sérült már?
Én kezdtem volna, mellette lettem volna, de Ő elutasított, én meg rosszul éreztem magam, mert voltak olyan dolgok, amiket másképp kellett volna csinálnom vele kapcsolatban, de nem adott esélyt egy kapcsolatra velem, végül pedig én is sérültem...majd marcangoltam magam, mi lett volna ha...
Én azt mondom hogy kerüld el messzire az ilyeneket, mert Téged is lelki sérültté tesz egy idő után.
Igen, kezdenék. Jól tudom, hogy milyen az, ha az ember egyedül van ebben az állapotban. Kell valaki, aki megfogja a kezét, aki motiválja, aki megérinti a lelkét. Ha hiszitek, ha nem, egy lelki sérült embernek is kell a szeretet, ó, de még mennyire!
21/F
Én is akartam már a megmentő szerepében tetszelegni. Hajlamos vagyok túl gondoskodó lenni. Arra gondoltam, hogy én leszek az, aki a sok rossz kudarc után felvidítja, aki bármikor támaszt tud nyújtani neki, aki lelkiekben sohasem hagyja egyedül magára, elveszve. Hát nem, ez nem működött.
Lehet, hogy görcsösen akarok túl sokat adni.
Az biztos, hogy valami mindig elromlik 2 ilyen ember között. Legalábbis az én esetemben.
Hát attól függ, hogy ezáltal mennyire kezdett bele önfejlesztésbe, mennyit tanult a dolgokból.
Nyilván az, hogy korábban sérült lelkileg, később fog kiderülni, mint az, hogy foglalkozott magával, így lényegtelen a kérdésed :)
Már megint egy általánosítás, ha egy férfi szívén pár nő átgázolt és önbizalomhiányos lesz,akkor az már képtelen lesz egy,,normális'' kapcsolatra?!
Itt a gond,hogy minden ilyen csalódott pasi egyből egy szuicid,szeretre alkalmatlan szerencsétlen!
Nos elárulom,nem!
Magamból indulok ki,csalódtam, de ha egy kedves,,normális''nő szeretne,törödne velem,képes lennék szeretni,boldog lenni!
Ennyit szerettem volna csak hozzáfűzni!
Én is sérültem csomót, de nem értem, miért hiszi valaki, hogy ezt kizárólag párkapcsolati-udvarlási síkon lehet értelmezni.
Válaszolva a kérdésre, mivel én még nem tettem túl magam minden sérelmemen, nem hinném, hogy egy ugyanilyen emberrel jó hatással lennénk egymásra. Inkább olyasvalaki kéne, aki tapasztalatból tudja, hogy min megyek át (hiszen csak így képes átérezni a helyzetet), csak már úgymond "meggyógyult".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!