Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdenétek olyan pasival, aki régebben sugar daddy-ként fizetett egy lánynak? Kb. fél évig voltak így együtt.
Figyelt kérdés
2018. jún. 14. 13:05
1/14 anonim válasza:
persze, legalább nem lesz sóher.
4/14 anonim válasza:
Az attól függ: a nő számára azt jelenti,hogyha fizet neki akkor megkapja tőle amit akar vagy egy teljesen egyenrangú és egyenlő partnerként tudja kezelni?
5/14 anonim válasza:
Nem.
Nem feltétlenül ítélem el, el tudom képzelni, hogy jóban legyünk, de nekem teljesen más az értékrendem, számomra mást jelent egy kapcsolat... ekkora felfogásbeli különbséggel nem szívesen vágnék bele egy párkapcsolatba.
6/14 anonim válasza:
Ez nem tántorítana el tőle,ha nagyon egy hullámhosszon lennénk. :)
7/14 anonim válasza:
De ezt miért kell elmondani? :)
Valahogy nem tudom elképzelni első randin: "Szia, Béla vagyok, sugardaddy voltam 2,5 évig. Te?"
9/14 A kérdező kommentje:
Csak a vélemények érdekelnek, nem tervezem elmondani, ha nem kérdez rá direkt módon.
2018. jún. 14. 14:37
10/14 anonim válasza:
# 7
Akkor azon se akadj ki, ha a csajod nem mondja el neked, hogy egy öreg faszi tartotta el őt, esetleg prosti volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!