Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok kezdenétek olyan pasival, aki nem akar dolgozni, csak nyugodt, békés életet akar?
Figyelt kérdés
2018. júl. 27. 16:38
1/20 anonim válasza:
És mégis miből akarja finanszírozni a nyugodt, békés életet?
2/20 anonim válasza:
Hat a no majd finaszirozza, nem?
3/20 anonim válasza:
:O
Dehogyis..
Nem muszáj halálra dolgoznia magát az álomfizetésért, de azért egy minimális anyagi biztonság kell, amit 2 ember meg tud teremteni a családjának.
Vagy tartson el a nő, vagy hogy gondolod?
Hogy akarsz nyugodt békés életet pénz nélkül?
örököltél? :D
4/20 anonim válasza:
Hát, ha ezt nem nekem kell finanszírozni . . . Ja, nem, akkor sem . . .
5/20 A kérdező kommentje:
Elszeretnék vonulni innen, mert nem bírom ezt a munka zsarnokságot. Szeretném, ha velem tartana, mert békés nyugodt életet szeretnék.
2018. júl. 27. 16:44
6/20 acelsziv válasza:
Magyarán egy lusta, büdös ingyenélő naplopó.
7/20 anonim válasza:
mindenki erre vágyik, kérdés, hogy kivitelezhető-e. Ha meglenne a háttere, akkor simán. Illetve milyen az a békés, nyugodt élet
8/20 anonim válasza:
Nem tudom, hogy ezt hogy kivitelezned? Amugy nem, exem volt ilyen, nem dolgozott, ha talalt valamit hamar otthagyta mert nem tetszett neki. Hisztizett, hogy nem CSAK vele foglalkozom, hanem dolgozom! IS, de tolem kert penzt ha kellett neki valamire.. Nem tudom amugy birtam ki, valoszinuleg nem voltam normalis meg annyira sem, mint most vagyok.. szoval a valaszom nem, de talan massal megtalalja a nyugis eletet amire vagyik.
9/20 anonim válasza:
Megnyugtatlak, nagyjából senki sem önszántából dolgozik. De felnőtt ember vagy és tudod, hogy ez egy szükséges rossz, mivel nem szeretnél éhen halni és az utcán élni. Biztos tök nyugodt életed lenne csövesként.
10/20 anonim válasza:
Ha megoldja az anyagiakat akárhogy máshogy, akkor hajrá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!