Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok kezdenétek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok kezdenétek olyan pasival, aki nem akar dolgozni, csak nyugodt, békés életet akar?

Figyelt kérdés
2018. júl. 27. 16:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Hogyne, minden vágyam hajléktalannak lenni valami erdő közepén, békében és nyugalomban.. :D
2018. júl. 27. 16:51
 12/20 anonim ***** válasza:
44%

1. Keresel a milliárdos lányok közül olyat akinek a pénze dolgozik.

2. Vagy a trópusi paradicsomokban keresel lányt.

3. Vagy tanyán kapirgáló tyúkok tojásából és méheid mézéből éltek, a felesleget elcserélitek más finomságra is. Bár ez első hallásra munka, de mégsem ugyanaz mint a turbós-kapitalista munkahelyeken.

Meg fogsz lepődni hogy a 2 és 3 pontra milyen sok lány érdeklődik mikor már látják hogy menyire nyugis élet. Például ez a hölgy sem nagyvárosi őrületre vágyott, hanem kényelmesen el dolgozgat a laptopján távmunkában:

Erdő szélén házikó

[link]

Nyugis helyen lehet csinálni zajt például hangfalakkal, de zajos városban nem lehet kivenni az elemet az összes autóból hogy elcsendesedjenek.

2018. júl. 27. 17:16
 13/20 anonim ***** válasza:
73%

Van ilyen ismerősöm. Nyáron itthon van mindent megtermel magának amit megeszik (nem nehéz mert vegán) ahogy beköszön a hideg elmegy más országokba többnyire indiába ahol alkalmi munkákból éldegél pénzt gyűjt a haza útra. Itthon vásárban ad el kacatokat hogy fizetni tudja a számlákat meg persze mindig van némi megtakarítása a kinti utakból.

Meseszerű ahogy él és teljesen hihetetlen. Valamikor gazdag volt kint dolgozott Németben. Van egy egyedi építésű háza üvegházhatáson alapul a fűtés. Építész a szakmája ő tervezte. A nap beesési szögével játszott így nyáron alig süt be a nap télen pedig egész nap így mindig tűrhető hőmérséklet uralkodik a házban. Nem kell fűtés díjat fizetni az áramot és a melegvizet napelemekkel illetve a nap fűtő erejét használva állítja elő. Az adókat leszámítva ő nem is fizet semmiért és szinte nem is létezik az állam számára.

Az egész ember kicsit olyan mintha nem is létezne. Neki van párja aki az egész hercehurcát társadalomból való kivonulást támogatja és segíti. Hogy hol találtak egymásra nem tudom.

De az átlag ember nem tudna ilyen nomád módon élni elszeparálva másoktól. Legalábbis szerintem.

2018. júl. 27. 17:44
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
nem fizet adókat az tuti, de hogy indiából hogy jön haza párhavi munkából azt nem tudom:)
2018. júl. 27. 17:46
 15/20 anonim ***** válasza:

Nem tudom lehet leszopja az árát :D

Tényleg nem tudom egyszer jártam csak náluk nem olyan mély az ismeretség.

Rong sziget - KohRong, Cambodia idén itt voltak de volt már bolívia is meg india emlékszem hogy mesélt róla. A nő mindig posztolja face-n.

De komolyan nem tudom pontosan honnan szereznek pénzt.

2018. júl. 27. 17:54
 16/20 anonim ***** válasza:
82%
Amúgy ha mást nem az építmény adót kell fizetnie. De biztos vannak egyéb költségek is meg szerintem olykor csak csak lemegy a boltba.
2018. júl. 27. 17:57
 17/20 anonim ***** válasza:
82%
Én is szívesen élnék a vagyonomból, ha lenne, de nincs. Ha neki van, áldásom rá, ne dolgozzon.
2018. júl. 27. 18:00
 18/20 anonim ***** válasza:
51%
Nem tudom... De gyerek mellett elég nehéz lesz. Nem járkálhat ki valaki fél évente Indiába.
2018. júl. 27. 18:09
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Azt írod, el szeretnél vonulni. De hová? Hol van olyan hely, ahol ingyen van az áram, a fűtés, a víz, a telek, ahol élsz? Ételt, ruhát, tisztálkodási szereket miből vennél?

Nem baj, ha nem az a célod, hogy minél több pénzed legyen, de valami munkát mindenkinek kell végeznie, ha nem akar éhen halni, és önmagát akarja fenntartani, nem pedig a szüleire vagy a társára hagyatkozni e téren teljes mértékben.

2018. júl. 27. 18:16
 20/20 anonim ***** válasza:

Ahhoz kell minimum 50millió befektetés, hogy valaki nyugodt, békés életet éljen munka nélkül.

Na most nem véletlenül ilyen nehéz ezt megszerezni. Ha könnyű lenne senki nem dolgozna, de a gazdaság is összeesne.

2018. júl. 27. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!