Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Unalmas egy olyan fiú, akit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Unalmas egy olyan fiú, akit szinte csak az edzés és a politika érdekel és egész nap ezen a két témán kattog?

Figyelt kérdés

2018. dec. 31. 03:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Tényleg semmi másról nem lehet veled beszélgetni?
2018. dec. 31. 11:49
 12/17 A kérdező kommentje:

Hát,szeretem még az animéket.Esetleg még filmekről vagy főzésről.

2018. dec. 31. 11:54
 13/17 anonim ***** válasza:
Ez emberfüggő. Valaki halálra unná magát, én személy szerint nem, mert szeretek sportolni. Ne mondd, hogy nem lesz senkid, mert lehet, hogy valakivel pont ez lesz jó közös érdeklődési kör.
2018. dec. 31. 14:05
 14/17 anonim ***** válasza:

"Esetleg még filmekről vagy főzésről."

Legalább szoktál néha ilyen témájú blogokat olvasni? Filmkritikákról lehet veled beszélgetni?

2018. dec. 31. 14:07
 15/17 A kérdező kommentje:

Néha szoktam.

De inkább az animéket szeretem.Animékről pl.jól lehetne beszélgetni.

Meg van néha 1-2 időszakom,amikor játszok valami pc játékkal,időnként arról is lehetne

2018. dec. 31. 16:50
 16/17 anonim ***** válasza:

Animéből annyi fajta van, mint égen a csillag. Én pl. 4 éve egy ezós korszakomban ilyeneket néztem:

https://www.youtube.com/watch?v=00PZNSx5108

Meg ugye vannak a "nagy klasszikusok", azok is nagyon sokfélék, Akira, vagy A varázserdő titka, vagy éppen a Szellem a kagylóban.

Tehát az már önmagában egy beszédtéma lehet, hogy milyen témaválasztású animéket szeretsz, és miért.

2018. dec. 31. 17:10
 17/17 anonim ***** válasza:

Politikai területen dolgozom, szivesen beszelek rola. Edzes mondjuk egyaltalan nem erdekel. Eljarok edzoterembe, de nem vagyok megszallott.

24/N

2018. dec. 31. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!