Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Unalmas egy olyan fiú, akit szinte csak az edzés és a politika érdekel és egész nap ezen a két témán kattog?
Hát,szeretem még az animéket.Esetleg még filmekről vagy főzésről.
"Esetleg még filmekről vagy főzésről."
Legalább szoktál néha ilyen témájú blogokat olvasni? Filmkritikákról lehet veled beszélgetni?
Néha szoktam.
De inkább az animéket szeretem.Animékről pl.jól lehetne beszélgetni.
Meg van néha 1-2 időszakom,amikor játszok valami pc játékkal,időnként arról is lehetne
Animéből annyi fajta van, mint égen a csillag. Én pl. 4 éve egy ezós korszakomban ilyeneket néztem:
https://www.youtube.com/watch?v=00PZNSx5108
Meg ugye vannak a "nagy klasszikusok", azok is nagyon sokfélék, Akira, vagy A varázserdő titka, vagy éppen a Szellem a kagylóban.
Tehát az már önmagában egy beszédtéma lehet, hogy milyen témaválasztású animéket szeretsz, és miért.
Politikai területen dolgozom, szivesen beszelek rola. Edzes mondjuk egyaltalan nem erdekel. Eljarok edzoterembe, de nem vagyok megszallott.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!